Yardım - Arama - Takvim
Forum'ların Tam Görüntüsü: Galeri Konusunda Yardım Lütfen
Türkçe Forum > Yardım - Destek (Web Sitenize Forum Kurmak İstiyorsanız) > Invision Power Board, vBulletin, SMF, Php-Nuke, Phpbb, Wbb, Asp > SMF - Simple Machines Forum
aliye82
merhaba

siteye resim galerisi yapmak istiyorum ama bu konuda okuduklarımdan hiçbir şey anlamadım bir türlü beceremedim yani bilgisi olan ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olursa çok sevinirim

şimdiden teşekkürler
arşivist
Forumlarınız için Eklentiler de sabit konular arasında resim ekleme hakkında tüm detaylar var

aliye82
teşekkür ederim bilgi için ama ben onu sormak isrememiştim siteye extradan bir galeri eklemek istiyorum galeriyi indirdim ama nasıl eklemem lazım onu öğrenmek istedim ilgilendiğin için teşekkür ederim
Tymsah
Bundan sonraki tüm sorularını bu kategoride sormalısın.
Senin siten artık ücretsiz bir site değil o yüzden ücretsiz smf bölümündeki arkadaşlar sana çözüm bulamazlar bu tür konularda.
Forum ayaları konusunda yardım ederler ama diğer konuları burada sor daha iyi olur.

Yarın akşam Msn de online olurum ve Galeri konusunda konuşuruz yüklerim sitene.

QUOTE(aliye82 @ 27.08.2008, 16:35:43)
merhaba

siteye resim galerisi yapmak istiyorum ama bu konuda okuduklarımdan hiçbir şey anlamadım bir türlü beceremedim yani bilgisi olan ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olursa çok sevinirim

şimdiden teşekkürler
*

Forum'ların Normal Resimli Görüntüsüne geçiş için burayı Tıklayın