Yardım - Arama - Takvim
Forum'ların Tam Görüntüsü: :)
Türkçe Forum > Yardım - Destek (Web Sitenize Forum Kurmak İstiyorsanız) > Ücretsiz Forum Kullanan Üyelere Ait Bölüm
noyan015
Arkadaşlar rahatlıkla smf den forum alabilirsiniz arkadaşımın dediğine göre smf güvenlik önnemliri çok faslaymış ve siteniz çok zor şekilde hacklenebilecek yani nerdeyse hacklenemeyecek sitem hacklenirmi die korkmayın:)smile.gifsmile.gif aMSN.gif mf_sleep.gif
DiavoLo
mellow.gif huh.gif
Tymsah
Yeni versiyonda bazı açıklar varmış ama bu Smf123 'de bulunan forumları hiç bir şekilde etkilememektedir bilginiz olsun.

Bizim sunucularımızda bu güne kadar herhangi bir olay yaşanmadı ve yaşanmaması için ben elimden geleni yapıyorum

iyi geceler.

QUOTE(noyan015 @ 20.01.2008, 00:36:13)
Arkadaşlar rahatlıkla smf den forum alabilirsiniz arkadaşımın dediğine göre smf güvenlik önnemliri çok faslaymış ve siteniz çok zor şekilde hacklenebilecek yani nerdeyse hacklenemeyecek sitem hacklenirmi die korkmayın:)smile.gifsmile.gif aMSN.gif  mf_sleep.gif
*

noyan015
abi o açıklarda hiç bi ise yaramayan açıklarmış arkadaş hackerda o dedi ondan güvenne kullanın yani
Ermac
Kardeş Sen öyle San O Açıklardan Geçen Arkadaşımın Sitesi Hacklendi Sitenin Prsi 3 Paralı Host Hertürlüde Koruma Önlemi Var Host Firmasında Ama Yinede Hacklendi Hiçbir Script Mukemmel Değil Mutlaka Hacklenecek Bir Açığı vardır Smf Arka Arkaya Sürüm Çıkartıyo Her Sürümdede Açıkları En Aza İndirilmiştir Diyo Ama Nedense Her sürümde Kolayca HAckleniyo Yani Vb Bile Hackleniyo Smf Naparsa Yapsın Hacklenir
Tymsah
evet hacklenmeyecek diye bi kural yokki. Mutlaka gözden kaçan bir yerler çıkıyor her yeni versiyon yayınlandığı zaman.
CagePunch
QUOTE(Tymsah @ 20.01.2008, 03:02:10)
Yeni versiyonda bazı açıklar varmış ama bu Smf123 'de bulunan forumları hiç bir şekilde etkilememektedir bilginiz olsun.

Bizim sunucularımızda bu güne kadar herhangi bir olay yaşanmadı ve yaşanmaması için ben elimden geleni yapıyorum

iyi geceler.
*

evet tymsah bazı acıklar varmıs doğru
1.4 kullanıyorum ama apache system desteklemiyor vede resimlerin url'leri bile acık diyebilirim
Eskhiya
Mynet'in bile açığı var Diyorum.Her sitede bir açık vardır.Yapmayı bilen çok,3 Ay hapis yersin hayatın alt üst olur smile.gif
Kajmerannn
QUOTE(admk1 @ 20.01.2008, 17:00:55)
evet tymsah bazı acıklar varmıs doğru
1.4 kullanıyorum ama apache system desteklemiyor vede resimlerin url'leri bile acık diyebilirim
*

bende 1.4 kullanıyorum..bazı açıkları var ama smf diğerlerine göre çok daha güvenli.o yüzdende smf den vazgeçemiyorum luxhello.gif
Forum'ların Normal Resimli Görüntüsüne geçiş için burayı Tıklayın