Yardım - Arama - Takvim
Forum'ların Tam Görüntüsü: Bakarmısınız
Türkçe Forum > Yardım - Destek (Web Sitenize Forum Kurmak İstiyorsanız) > Ücretsiz Forum Kullanan Üyelere Ait Bölüm
noyan015
arkadaşlar siteme ilk başta kendi kullanıcı adım ve şifremle giremiordum sağolsun Tymsah abi yaptı şimdide diğer adminlar giremiyor yardım

www.frmnyn.tr.cx

ii günler..
hKnHsYn
Nedeni şu..Eğer birinin mesaj sayısını,üyelik rütbesini,kullanıcı adını değiştirirsen şifresi otomatik değişir ve e-posta adresine gelir..Eğer gelmediyse sen o adminin profiline gir,gizli sorusuna yaz bişe cevabına da yaz..Sonra sen çıkış yapıp şifremi unuttuma gir,yaz ordakileri yeni şifreyi de yaz ve olsun bitsin..Ya da söyle arkadaşına sen gizli soruyu yaptıktan sonra o girip şifremi unuttumdan yapsın..

Biraz uzun oldu ama en açıklayıcı şekilde anlattım smile.gif
kete123
O sorunda olabilir ancak Tymsah abi kaç kere diyor yönlendirme almayın hatalar oluyor diye arkadaşım yönlendirme aldığın için o yönlenmeden dolayıda bir hata oluşabilir...

QUOTE(hKnHsYn @ 29.12.2007, 12:09:13)
Nedeni şu..Eğer birinin mesaj sayısını,üyelik rütbesini,kullanıcı adını değiştirirsen şifresi otomatik değişir ve e-posta adresine gelir..Eğer gelmediyse sen o adminin profiline gir,gizli sorusuna yaz bişe cevabına da yaz..Sonra sen çıkış yapıp şifremi unuttuma gir,yaz ordakileri yeni şifreyi de yaz ve olsun bitsin..Ya da söyle arkadaşına sen gizli soruyu yaptıktan sonra o girip şifremi unuttumdan yapsın..

Biraz uzun oldu ama en açıklayıcı şekilde anlattım smile.gif
*

Tymsah
Yönlendirme adresleri kullanmayın cookilerin bozulmasına sebep oluyor ondan sonra sürekli ya şifre soruyor
yada yanlış diyor.
Cookileri temizle ve explorere yada firefox ne kullanıyorsan onu kapat aç yeniden forumlarına www.smf123.net adresini kullanarak giriş yap.
kete123
Tymsah abi sen yönlendirmeleri kapatamazmısın böyle bir yasak getiremezmisin ?
Tymsah
Yasak getirebilirim tabiki ama çok kullanıcı yönlendirme kullanıyor başına bela alıyor
direk adresleri kullanmak yerine.
Zaman zaman ufak tefek çözümler buluyorum ama her yönlendirme adresinede çözüm çıkmıyor tabiki sitenizde problem yaşamanıza sebep oluyor.

QUOTE(kete123 @ 29.12.2007, 11:01:16)
Tymsah abi sen yönlendirmeleri kapatamazmısın böyle bir yasak getiremezmisin ?
*

Forum'ların Normal Resimli Görüntüsüne geçiş için burayı Tıklayın