sooner
15.04.2007, 20:39:21
İZMİRDE YAŞANAN BÜYÜK ACININ BLANÇOLARI YAVAŞ YAVAŞ ORTAYA ÇIKMAYA BAŞLADI. ARKADAŞLAR ARTIK MAHAL VERMEYELİM KİMSEYE, GÖZÜMÜZÜ AÇIK TUTALIM EŞİMİZİ DOSTUMUZU KAYBETMEYELİM PARA YÜZÜNDEN MİLYONLARCA YÜREĞİ PARÇALAMAYALIM……
----------İŞTE SONU.---------
- 2.Cİ SINIF ÖĞRENCİSİ 7 KİŞİ KIZLI ERKEKLİ…..
- 17 VELİ…..
- VELİLERİN 3. YAŞINDAKİ VE 5 YAŞINDAKİ 2 KÜÇÜK BEDEN …….
- GENCECİK BİR ÖĞRETMENİMİZ…..(BAYAN)
- VE İKİ ŞÖFÖR.
ARKADAŞLAR BU ACI OLAYIN OLUŞUNDAKİ EN BÜYÜK OLAY SİGORTA ŞİRKETİ AYLİN SİGORTA OLAN, AYLİN SİGORTAYA AİT BİR OTOBÜS YERİNE ŞAHSA AİT BİR OTOBÜSÜ KİRALAYARAK GİTMEYE KALKMASI ,MALİYETİ DAHA UCUZA GETİRMEYE ÇALIŞMASI VE VERLİLERİMİZİN AZ PARA VERMEK UĞRUNA İKİ KİŞİ YERİNE BİR BİLET ALMASI.. ARKADAŞLAR GENÇ NESİLİ YAŞATALIM PARA İÇİN GENÇLERİMİZİ TOPRAĞA VERMEYELİM… ONCA BEDEN CAN KAYBEDİLDİ SONUCU OLARAK SİGORTALARI BİLE OLMADAN SİZ BOŞUNA YAŞIYORSUNUZ DERCESİNE ARAMIZDAN AYRILIP GİTTİLER… VİCDANI OLAN HERKESE SÖYLÜYORUM BU MSJ ARKADAŞLARINIZA DAĞITIN Kİ HERKES NEYİN NE OLDUĞUNU BİLSİN TÜRKİYE….
DUALARINIZI KARDEŞLERİMİZDEN ESİRGEMEYİN.. Bİ FATİHA’YI ONLARDAN EKSİK ETMEYİN …..
UYAN ARTIK TÜRKİYE UYAN ARTIK TÜRK……
arkadaşlar allahı olan eklesinnnnnn ne olur allah rızası için her siteden 100 kişi görse 330 kişi kurtulacak
RaPİzMiR
15.04.2007, 22:07:54
tesekkur edıyorum paylasım ıcın sıtemıze ekleycegız!
www.rapizmir.tr.cx
sooner
16.04.2007, 00:09:25
lütfen arkadaşlar gören herkes sitesine eklesin sizin çocuklarınız olabilirdi o otobüstekiler
NoExiT
23.12.2007, 16:10:23
www.etimesgutanadolu.tk eklendi
greSS
23.12.2007, 16:28:03
basın duyurusu
14 Nisan 2007 Cumartesi sabahı saat 05:30 sularında Aksaray yakınlarında, İzmir Eşrefpaşa Zafer İlköğretim Okulu öğrencilerini taşıyan, üyelerimizden Aylin Turizm Seyahat Acentası’na ait tur otobüsünün, karşı istikametten gelen kum yüklü bir kamyon ile çarpışması neticesinde meydana gelen feci kaza, hepimizi derinden üzmüştür.
Öncelikle, kazada hayatını kaybedenlere tanrıdan rahmet ve kederli ailelerine başsağlığı ve sabırlar dilerken, yaralananlara acil şifalar temenni ederiz.
Kazayı takiben gerek yazılı, gerekse görsel basında yer alan haberler doğrultusunda; Birliğimiz nezdinde konu hakkında yapılan araştırmalar neticesindeki tespitlerimizin, kamuoyu ile paylaşılmasında yarar görülmüştür.
Bilindiği üzere, 5571 sayılı yasa ile 1618 sayılı Seyahat Acentaları ve Seyahat Acentaları Birliği Kanunu’nda yapılan değişiklikle “Zorunlu Sigorta” düzenlemesi getirilmiş ancak, yasa 13.01.2007 tarih ve 26402 sayılı Resmi Gazete’de yayımlandığı üzere zorunlu sigorta uygulamasını 13.04.2007 tarihinden itibaren zorunlu kılmıştır.
Dolayısıyla, bu tarihten önce paket tur satın alan tüketici, zorunlu sigorta kapsamı dışında olup, sigorta yapılması mecburiyeti yoktur. Ayrıca, 13.04.2007 tarihinden itibaren uygulanacak yasal düzenlemede, tüketicinin kaza ve hastalık halinde geri dönüş masrafları ve yine kazadan doğan zarar ve tedavi masraflarını karşılamak üzere ihtiyari olarak sigorta yaptırılabileceği hususunda tüketiciye bilgi vermek zorundadır.
Buna rağmen, üyemiz seyahat acentaları özellikle tertipledikleri kısa süreli okul turlarında, 05.04.2007 tarihinde yürürlükte olan yasa kapsamında zorunlu sigorta mecburiyeti olmadığı halde TÜRSAB Seyahat Ferdi Kaza Sigorta Poliçesi akdetmektedirler.
Bu nedenle Aylin Turizm Seyahat Acentası, aşağıda belirtildiği şekilde ve poliçe limiti dahilinde sigorta işlemini yaptırmıştır.
Şöyle ki;
*Kazada hayatını kaybedenlerden birisi olan ve Aylin Turizm Seyahat Acentası ortağı Cumhur Çolak; 04.04.2007 tarihinde Birliğimize müracaat ederek, 13 – 14 Nisan 2007 tarihlerinde Kapadokya’ya düzenleyecekleri tur programı ile ilgili olarak sigorta yaptırma talebinde bulunmuştur.
*Adı geçen acentanın müracaatı üzerine tur programı kapsamında yolcuların, “TÜRSAB Seyahat Ferdi Kaza Sigortası” Poliçesi yapılmak suretiyle 05.04.2007 tarihinde sigorta poliçeleri hazırlanmıştır.
*Aylin Turizm Seyahat Acentası’nın yapmış olduğu Kapadokya Turu Programı’na katılan öğretmen ve öğrencilerden oluşan 46 kişilik sigorta poliçesi ve eki isim listesi ilişikte gönderilmektedir. (16.04.2007)
Kamuoyunun dikkatlerine sunarız.
Saygılarımızla,
TÜRKİYE SEYAHAT ACENTALARI BİRLİĞİ
(TÜRSAB)
Başaran ULUSOY
Başkan
kaynak:http://www.tursab.org.tr/content/turkish/haberler/bsk/07hab/07niKaza.htm
nisan ayında yaşanmış bir olay ve gerekli incelemeler yapılmış
aysecim9
23.12.2007, 18:29:30
http://www.smf123.net/s1/ayseekledim saol paylaşımın için..
Evan
23.12.2007, 18:43:19
Ben Ekleme Gereği Duymadım Benim Forumumun Sizaretcileri Egeden Değil Sanırım Tanışta Yoktur Ama Warez'ime Eklemeyi Düşündüm Belki Eklerim ???
Eskhiya
26.12.2007, 20:19:11
Tesekkurler sitemi düzeltince ekliyeceğim.