Yardım - Arama - Takvim
Forum'ların Tam Görüntüsü: Selam Web Sitesi Için
Türkçe Forum > Yardım - Destek (Web Sitenize Forum Kurmak İstiyorsanız) > Forum Kurulması ile ilgili Soru ve Cevaplar
karakaplan
arkadaşlar biz bi site açmayı karar verdik ama bizi düşündüren bir konu var.
gerçi konuyu da nereye açacağımı bilemedim kusura bakmayın
şimdi sizce en sağlam güvenlikli olarak zor hack olan sitenin tabanı nedir sizce
örnek vbulletin mi smf mi ıpb mi vs. sizce hangisi bir fikir verirmisiniz şimdiden
teşekkür ederim saolun cvp. larınızı bekliyorum
Tymsah
Hepsi aynı şartlarda aslında ama
sonuçta programcı hatasına baglı bir şey.
önceleri en çok hacklenen vbulletindi son zamanlarda pek duymadım
ipb da kendi çapında başarılıdır
web site tabanı linux olmak zorunda windows üstündeki php ve mysql lerin güvenlik acıkları yüzünden
her gün patlarlar kullanılan forum ne olursa olsun.
karakaplan
ok saol teşekkür ederim saol smf olarak nasıl kardeş sence fikrin olarak
Tymsah
smf lisans gerektirmeyen bence iyi bir forumdur.
TuNCaY_
bana göre içlerinde en iyisi smf.Hacklenmesi diğerlerine göre zordur ama hacklenemyecekde site yoktur... Bende smf kullanıyorum çok memnunum ...Sana da her tülü yardım da bulunabilirim...
iXPLod
vBullettin'de hâlâ bazı açıklar var. Bu açıkları senin kapatman gerekiyor. Eğer kapatırsan sorun olmaz. İnvision Power Board güvenlik yamalarının yapıldığı zaman bence en güvenlikli forumdur. Kullanışı da çok basit. Ne size ne de üyelerinize kullanım açısından sorun olmaz. SMF hakkında bir bilgim olmadığı için youm yapamayacağım. smile.gif

Eğer İPB kullanacak olursan her türlü desteği veririz. Çünkü en çok bilgimiz İPB hakkında, diğerleri biraz kısıtlı ama elimizden geleni yaparız..
Forum'ların Normal Resimli Görüntüsüne geçiş için burayı Tıklayın