Yardım - Arama - Takvim
Forum'ların Tam Görüntüsü: Turk Temasi Paylasima Acildi
Türkçe Forum > Yardım - Destek (Web Sitenize Forum Kurmak İstiyorsanız) > Invision Power Board, vBulletin, SMF, Php-Nuke, Phpbb, Wbb, Asp > Invision Power Board > Skin
kalo4783
user posted image

Rapidshare linki

Direk turk temasini indir

demo : cepteforum
mf_boobies.gif mf_boobies.gif mf_boobies.gif

arkadaslar biz sizden bu tema icin para istemiyoruz sadece emegimizin karsili olarak reklamimizi kattik.. Eger skin kulanipta bu reklami kaldiran arkadaslara hakkımızı helal etmiyoruz..... hammer.gif veryangry.gif veryangry.gif

reklam yeri istek uzerine degistirildi

resmi

user posted image

Yeni Hali Rapidshare linki
Tymsah
Teşekkürler ..
Konuyu Skin bölümüne taşıyorum..
LrdNimlot
Temayı dizayn ettiğiniz ve paylaştığınız için teşekkürler göze fena görünmüyor.
Reklam belki biraz daha az göz tırmalayıcı yani daha ufak tutulabilinirdi sanki bir telif gibi.Genelde yabancı tasarımcılar bir text linkle yetiniyor ve kul hakkı gözetenler de bu linkleri zaten kaldırmıyor.

Diğer eleştirilerim:(en mükemmele ulaşmak adına...)

ipblogostrip düzenlenmemiş aynı bırakılmış ve dolayısıyla height değeri büyük logolarda memberbar kısmına bindirme var mozilla türü tarayıcılar ile de optimize edilmeliymiş.Ayrıca ciddi imaj hataları var belki imajlar daha kaliteli bir programla yapılabilirdi.
kalo4783
QUOTE(LrdNimlot @ 02.08.2006, 22:54:07)
Temayı dizayn ettiğiniz ve paylaştığınız için teşekkürler göze fena görünmüyor.
Reklam belki biraz daha az göz tırmalayıcı yani daha ufak tutulabilinirdi sanki bir telif gibi.Genelde yabancı tasarımcılar bir text linkle yetiniyor ve kul hakkı gözetenler de bu linkleri zaten kaldırmıyor.

Diğer eleştirilerim:(en mükemmele ulaşmak adına...)

ipblogostrip düzenlenmemiş aynı bırakılmış ve dolayısıyla height değeri büyük logolarda memberbar kısmına bindirme var mozilla türü tarayıcılar ile de optimize edilmeliymiş.Ayrıca ciddi imaj hataları var belki imajlar daha kaliteli bir programla yapılabilirdi.
*

evet cepteforumdaki demoyu soyluyorsun ...tamam onu onceden kurmustum ama o hatayi cok onceden haletmistim bu eskisiydi zahmet olmasa yeniden bakarmisin
LrdNimlot
Evet bu son hali çok daha güzel olmuş tebrikler..

Resim kaliteleri artırılabilir sağlı sollu tile_cat lerin başında ve sonunda eklenmiş olan resimlerin kalitesini biraz daha değiştirmek mümkün gibi.

Ücretsiz paylaşıma açıldığı için teşekkürler.
TuNCaY_
güzel olmuşda konu açıklamalarındaki kırmızı yazılar gözü yorar onları başka renk yapsaydın daha iyi olurdu bence...
_boys_of_hell_
Klavyene sağlık
(Emeğe saygı)
GOZYASIM
Emeğine sağlık gercekten guzel olmuss
kalo4783
tesekkurler arkadaslar simdiki amacim yaklasan ramazan ayi icin bir tema yapmaya geldi
kursat
bunun vbulletin olanı yokmu ama paylaşım için saol
Forum'ların Normal Resimli Görüntüsüne geçiş için burayı Tıklayın