LrdNimlot
26.07.2006, 09:28:04
Arkadaşlar bir süredir yapmayı arzuladığım bişiydi bu.Vbulletinin Türkiye'deki üstünlüğü tartışılmaz.İnsanlar nedendir bilinmez vbulletin forumları daha çok severler.Ben de buradan yola çıkarak yanılmıyorsam Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdim.Vbulletine Global görünümde %90 oranında benzerlik sağlayan bu temayı sizlerin yorumlarına sunuyorum.Çalışmayı desteklerinize göre devam ettirip paylaşıma açmayı umuyorum.
Headerdan Görünüm:Header View
Global de Forum ve Kategori Görünümü:Board View
Footer ve İstatistiklerden Görünüm:Footer & Stats View
Mesaj Görünümü:Post View
Forum Görünümü:Forum View

DEMO LINK:
http://www.sensizliksokagi.com/ - Üyelik Gerektirmez(Mesajlara Giremeyebilirsiniz)
Evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
onlyokan
26.07.2006, 17:55:11
Çok Güzel Olmuş Ellerine Sağlık Senden Bir Ricam Var Arkadaşım Bu Harici Giriş Penceresinin Kodlarını Nerden Bulabilirim
LrdNimlot
26.07.2006, 20:51:08
Tam olarak hangisinden söz ediyorsun?
Hani:
CODE
Hoşgeldiniz;son ziyaretiniz: dün xx:xx pm
xxx en son haberler: xxx
Diye Başlayan kısımdan mı söz ediyorsun yoksa?Buranın template adı news_link bu mu?
Ayrıca yorumun için teşekkürler
onlyokan
27.07.2006, 02:14:49

Bu Pencerede Bahsediyorum

Ayrıca Rica Ederim Emeğe Saygı
LrdNimlot
27.07.2006, 03:45:44
Bu pop-up eklentisi sevgili dean'ın yaptığı bir eklenti tam adı "Hover Prompt v1.0" aratırsan bulabilirsin bulamazsan buraya ekleriz.
onlyokan
27.07.2006, 18:40:30
Arkadaşım Bulamadım Baya Bi Araştırdım Ama Bulamadım Bi Türlü
ColdJeam
31.07.2006, 13:59:40
süper olmuş

download linki verebilecekmisin peki :S
LrdNimlot
31.07.2006, 19:08:38
Henüz paylaşıma açılmadı zaten henüz tam anlamıyla mesaj görünümü kısmının düzenlemesi bitmiş sayılmaz.
Çok yakın bir zamanda sahibi olan sitenin de izniyle birlikte paylaşıma açılacak.Tabiki arz talep meselesi.Ben buraya önizlenip yorum yapılması için açtım konuyu arkadaşlar.Bu temayı yapıp hediye ettiğim sitenin onayı olmadan paylaşmam yanlış olur.
kalo4783
02.08.2006, 13:53:07
BU Invisionize.com da skin bolumunde var arkadasim bu ipb 2.0 oldugu icin mesaj panosundaki Ayarlar butonu calismiyor bende denedim ama beceremedim sonrada baya isim cikinca ugrasamadim...... belkide ben yaniliyorumdur
LrdNimlot
02.08.2006, 15:42:42
Yanılıyorsun komple bana ait böyle bişiyi söylediğine bile inanamıyorum ben bir tema işi yaptım kendime tema yapıyorum diye kalkıp başka temalardan resim şu bu çalıp da saçmalamadım...
Ayrıca invisionize.com gibi dümyaca ünlü ve ziyaret edilen herkesin bildiği bir sitede olan temayı sahiplenmeyecek kadar aklı başında bir insanım.Yanıldığını her safhasında ispatlarım.Ki ipbdeki çalışmalarımı bilmiyorsun.Hatırlarsan sen tema yaparken bile ben bu hayalimden söz etmiştim.Sen yanaşmamıştın şimdi milletin yaptığına çamur atıp da terbiyesizlik yapmaya luzum yok.
WeBorTaM
02.08.2006, 16:37:36

sakin olun yavs....
ben sensizliksokağında görmüştüm temayı...invisionize'de arattım.2.0.x için ve 1.3 içindi sanırım 2 tema buldum.2.1.6 olan forumuma kurdum,ayarlar butonu hata verdi.
Ben de arkadaş gibi düşünmüştüm sen o temayı 2.1.x için uyarlamışsın gibi...
Bunda da bence kızılcak birşey yok..ben kendim yaptım demen yeterli bence...!!
LrdNimlot
02.08.2006, 22:39:43
Buna isteyen inanır isteyen inanmaz tema 100% benim tarafımdan yapılmıştır iyice dikkat eden o temalardan farkını görür ipb'nin css'sini vb'ninkine benzetmek çok kolay bir iş değil ki yapılmış işleri tekrar etmek veya yapmak gibi birşeyi hiç sevmem çevirilerimin çoğu invisionize'de submit eilmiş tarafımdan ve kategorilerinde ilkleri teşkil eder benim yaptığımın sağını solunu değiştirip sahiplenenler oldu ama ben o şerefsizlerden değilimki başkasınınkini sahipleneyim.
Bu temayı sen yapmadın veya uyarladın diyen web dünyasındaki çalışmalara tüm saygısını yitirmiş türk dizaynörlere destek vermeyen vermediği gibi köstek olan tiplerdir bence.
Bi işe bravo arkadaşım çok güzel olmuş demek çok zordur ama çamur atmak kolay anladığım kadarıyla.
Ben bu iddianıza karşılık olarak diyorum ki bu temayı ben yaptım ve beğenmeyen hiç kimseyle paylaşmam çok bilen gitsin istediği sitede bulsun.Elinden gelende dilini törpüleyip geçsin makinesinin başına ve yapsın.
Çok üzgünüm arkadaşlar tema malesef paylaşıma açılamıyor 3 temamı da şimdilik gömüyorum yeni projem de herkesle ücretli ve ücretsiz çok kaliteli işlerle bir şekilde yayılmasını sağlayacağım.
Kolay gelsin.
Maul92
03.08.2006, 18:56:10
bende bi tema yapmıştım böyle ama seninki bnimkinden daha profesyonel olduğunu söylemeliyim tebrikler...
LrdNimlot
03.08.2006, 22:30:27
Teşekkürler dostum yorumun için...
WeBorTaM
05.08.2006, 22:02:19
kardeş bana yazdıysan yanlış anlamışsın beni...ben ne seni tanıyorum ne bişi...
ben sadeceen başta öyle düşünmüştüm dedim..hani arkdaş da öle demiş ya ondan..kusura bakma yani...

tema çok iyi çamur fln atmakla alakası yok!
Forum'ların Normal Resimli Görüntüsüne geçiş için
burayı Tıklayın