Yardım - Arama - Takvim
Forum'ların Tam Görüntüsü: Allah Aşkına Bi ç.are Bulun
Türkçe Forum > Yardım - Destek (Web Sitenize Forum Kurmak İstiyorsanız) > Ücretsiz Forum Kullanan Üyelere Ait Bölüm
skipercat
Arkadaşlar yonlendirme.com un reklamlarını kaldırma kodunu yeni forum acıp ekledim.
Eklmez olaydım eklediim forumdan sonrası acılmıyo
yonetim panelindende sil veya deiştir yazısı cıkmıyo..
Ne yapıcamı sasırdım
Allah askına gozunuzun yagına yumurta kırim biriniz bi care bulsun.
Sitemin linki:www.forrum.mekani.com
ekinox
dostum bendede olmuştu o hiç bir şey gözükmüomu yoksa sadece bir bölümüm gözükmüyo eğer bir bölümü gözüküyosa oraya girip en alttan yönetim paneline girebilirsin sonrada onu en alta indirebilirsin ama silinmiyo bendede olmuştu ama tamamen silmek için ne yapılır bilmiorum tymsah bilir
Tymsah
Yönlendirme.com un reklamlarını forumlara kod ekleyerek kaldıramazsınız bundan sonra bu tür şeyler denemeyin...
Bozulan kısmı ben düzeltebilirim bu seferlik düzeltiyorum..
Tekrar denemeyin..
skipercat
Allah Razı olsun
Allah ne muradın varsa versin
Allah tuttugunu altın etsin
Allah sevdiklerine bagıslasın timsah krdesim.
Tymsah
Web siten düzeltildi..
iyi günler.
ekinox
tymsah kardeşim bura deil konun yeri bunu biliyorum ve özür diliyorum ama sormak istiyorum ben nasıl paralı foruma geçerim sana pm atamıyorum çünkü yetkim yok lütfen bana yardımcı oll konuyu yerine açmadığım için özür dilerim sad.gifsad.gif
Tymsah
Şimdi Pm atabilirsin.
skipercat
Sevgili timsah krdesim bu forumdaki tüm code lara güvenebilirmiyim?

yine aynı sey basıma gelicek die cekiniyrum!!!
Tymsah
Sonuçta o kadar kodu ben yazmadım ve tek tek test etmedim..
Herkes bir yerlerden arayıp buluyor ve sitesinde kullanıyor.
Gereksiz yere kod yüklemeyin bence.
Kendinize bir güzel tema seçin kullanın. Kodlar eklenince daha çok kullanıcı gelmez belki eklenen
kodu sevmez kaçar bile smile.gif
ilhanol
Tymsah kardeş benim formda da aynısı oldu son başlıktan sonrası kitlendi sana zahmet bakabilirmisin şimdiden teşekkürler
Forum'ların Normal Resimli Görüntüsüne geçiş için burayı Tıklayın