Yardım - Arama - Takvim
Forum'ların Tam Görüntüsü: Default Skin
Türkçe Forum > Yardım - Destek (Web Sitenize Forum Kurmak İstiyorsanız) > Invision Power Board, vBulletin, SMF, Php-Nuke, Phpbb, Wbb, Asp > vBulletin
Takke
Arkadaşlar mevcut default skinimi sildim mevcut olan arkadaşlar paylaşırlasa sevinirim.
Kutsal
dostum Sole bır Sey War Deaful Sıtılını ıstesende Sılemessın Sadece Adını Sılersın... yenı teamlet ekle bolumune [[[ vbulletin-style ]]] yazarsan Gelır:))) Cunku Stıll Dosyası Ftp de Yer Alıor Sen Ftp DEkını DEgıl Sadece Pandekını Sılıyorsun ha Dıceksın Kısmile.gif) ben Ftp dekınıde Sıldım o zaman Yoluyorum sana

Ama Su War Ftp dekını Sılmedıyse ne kadar Benım Yoladfımgı Yuklemeye Calısırsan CAlıs yuklıyemessın hata verır cunku sıstem aynı olan 2 sıeyı bunyesıne alma:))) Dedıgm Gıbı Ftp De Warsa vbulletin-style Adını yaz kaydet gelır o:)))

Ftp dekını SIldım Aga Bana Yolla Dersen Buyur:))Bır Sey DAha Solım:)) Bılgın olsun yanı Buj Sekılde Forumlarda Beklemene De gerek Yok vb Indır ınstall Dosysın ıcınde vbulletin-style bulursun zaten:))

Download-Link: http://rapidshare.de/files/21616959/vbulletin-style.xml.html

Takke
Dostum sağolasın.
Tekrar farklı bir hosta yeni bir tane kurdum ve ordan her idosyayı indirmek istedim ama inen dosya uyumsuz çıktı ve ftp alanındaki install klasörünün içerisindeki dosyayı admin panelinden upload etmeme rağmen bir sonuç alamadım.
Şimdi senin verdiğin eklentiyi deniyeceğim.
Takke
Stil bilgileri herbir stil için gencelleniyor...

ForumSymbian ... (Temalar) (Stil Değişkenleri) (CSS) (Değişkenleri Değiştirme) (Kontroller) Yapıldı.

Basit Stil ... (Temalar) (Stil Değişkenleri) (CSS) (Değişkenleri Değiştirme) (Kontroller) Yapıldı.

Böyle bir mesaj alıyorum?
Takke
O. Halloldu gayette basit imiş, Stil ana bölmünde stil ekle diyorsunuz ve adını belirleyip sıra numarasınıda sonra ekle diyorsunuz default stili karşınıza koyuyor.
Kutsal
hehe Yardımcı Olduguma Sevındım Bazı Seyler Zor GorunsedeCok basıt:))) Eee tecrube konusyor:X:X Ben sabahlara KAdar Cıldırdım Deaful Sıtılını Sıldım Ne bılım baska Stıl Yukledım Dıye DAha Sonra Her Seyın orjnalı DAha ıyı kendım gelıstırırm dıye Tekrar YUklemeye calıstım Fakat Kabult Etmıor Sıstem gerı tepıor Aynı dosya ıcınde oldugu ıcın ama ben bılmıom tabı:X Canım Iyıce Sıkıldı barı Tek tek yuklım DEdım once Deafuls teamletın Adını Yukledım Anam Oda ne Karsımda:X
Forum'ların Normal Resimli Görüntüsüne geçiş için burayı Tıklayın