Yardım - Arama - Takvim
Forum'ların Tam Görüntüsü: Hızlı Mesaj Büyümüşte Küçülmüş Eklentisi.
Türkçe Forum > Yardım - Destek (Web Sitenize Forum Kurmak İstiyorsanız) > Invision Power Board, vBulletin, SMF, Php-Nuke, Phpbb, Wbb, Asp > Invision Power Board > Dil Dosyaları ve Eklentiler
olumusevmek
arkadaşlar sizlere bomba bir hızlı cevap eklentisi veriyorum... Ben yaptım süper oldu... resmini paylaşıyorum.. Sıfır hata ile kurduğum için hiç bir sorun yaşamadım.. Ama şunu belirteyim hızlı cevap bölümünde veya skin post ta daha önceden editleme yaptıysanız mantık olarak onlar kaybolabilir....

eklentinin resmi budur arkadaşlar.

user posted image

ekteki dosyanın içinde iki tane html var yabancı dilim pek yok ama.. fresh install.. yapmanız gerekenler.. diğeri ise... hızlı cevap bölümünün sürekli açık gelmesiyle ilgili herhalde diyerekten yorumluyor... ve konuyu açıyorum tongue.gif tongue.gif

uygulanmış siteuygulanmış site
Tymsah
Teşekkürler
bende eklentiler bölümüne taşıyorum smile.gif
istanbullut
eyw kardeş bunu deneyecem bakalım emeğine sağlk
istanbullut
ya ekte verdiklerin i yapıyorum ama şu sorun var bir türlü editlenecek yerleri aratıyorum bulamıyor yani verdiği yerlerde sölediği kodlar yok ¿ sad.gif
eskisehirli
ben yapamadım yardım edermisiniz
karamela
bu nasıl yapılacak.. deli olcam be bi hızlı cevap eklentisi yapamdım getti... sad.gif
Emil_Halilov
dosyanın içindeki Fresh Install.html adlı sayfayı açarak aşamaları takip edin kolaylıkla yapacaksınız..

paylaşım için teşekkürler.
Forum'ların Normal Resimli Görüntüsüne geçiş için burayı Tıklayın