Yardım - Arama - Takvim
Forum'ların Tam Görüntüsü: Wbb Kurlumu
Türkçe Forum > Yardım - Destek (Web Sitenize Forum Kurmak İstiyorsanız) > Invision Power Board, vBulletin, SMF, Php-Nuke, Phpbb, Wbb, Asp > WoltLab Burning Board
By-HaCkEr
slm arkadaslar Wbb dıl dosyası Wbb nın dosyasının lınkını verırsenız sevınırım unutmadan Wbb kurulumunu da anlatırsanız cok sevınırım ?? simdiden saolun excl.gif
Tymsah
QUOTE(By-HaCkEr @ 09.05.2006, 09:42:11)
slm arkadaslar Wbb dıl dosyası Wbb nın dosyasının lınkını verırsenız sevınırım unutmadan Wbb kurulumunu da anlatırsanız cok sevınırım ?? simdiden saolun  excl.gif
*

Wbb'ye ait kategori var neden oraya bakmadın ekranlarıyla beraber anlatımıda mevcut..

http://www.showhaber.net/forum/index.php?showforum=106
By-HaCkEr
ordakı dosyayı ındırecemızl ımk bozulmuş yenısı varsa lımkını verırmısın zahmet olmazsa ?:S:S
By-HaCkEr
ya arkadaslar ben wbb2.3.4 yı ındırdım zıpın ıcındebu dosyalar var hangılerını atıyım extra,,,wbb2.3.4 ,,file_id,,,readme,,,,SCRiPTMAFiA,bunlar var bunların hangısını atacam ??????????????????
By-HaCkEr
user posted image

bu hata verıyone yapmam lazım arkadaslar acıl yardım edın ???????????
Fire_Master
o hata degil aynen söle yapcan

www.siteninadresi.com/acp/setup.php
Fire_Master
QUOTE(By-HaCkEr @ 09.05.2006, 14:29:43)
ya arkadaslar ben wbb2.3.4 yı ındırdım zıpın ıcındebu dosyalar var hangılerını atıyım extra,,,wbb2.3.4 ,,file_id,,,readme,,,,SCRiPTMAFiA,bunlar var bunların hangısını atacam ??????????????????
*

oonları degil zipli dosyanın icindeki dosyayı atcan tek doyayı icindekilerle birlikte
goztepeli70
QUOTE(By-HaCkEr @ 09.05.2006, 14:29:43)
*

Tabiki wbb 2.3.4 yazan dosyanin icindekileri ftp den hostuna atacaksin...Unutma sadece dedigim dosyanin icindekileri..Tabi atarkaen hostunda ister forum/wbb2 gibi klasorler acmissan onun icine atacaksin..

olusturmadiysan html veya public_html (tabi varsa) klasorlerinin icine atacaksin...
By-HaCkEr
suan su geldı karsımıza

Eingabe der Datenbankzugangsdaten

Adresse des Datenbankservers:
Datenbank-Benutzername:
Datenbank-Benutzerpasswort:
Datenbankname:
Nummer des Forums:
E-Mail des techn. Admins:

Falls Sie bereits die Datei "config.inc.php" von Hand konfiguriert haben, können Sie diesen Schritt überspringen.
buralara ne yazacammmmmmmmm????????
goztepeli70
QUOTE(By-HaCkEr @ 09.05.2006, 19:49:46)
suan su geldı karsımıza
Eingabe der Datenbankzugangsdaten
Adresse des Datenbankservers: 
Datenbank-Benutzername: 
Datenbank-Benutzerpasswort: 
Datenbankname: 
Nummer des Forums: 
E-Mail des techn. Admins: 

Falls Sie bereits die Datei "config.inc.php" von Hand konfiguriert haben, können Sie diesen Schritt überspringen. 
buralara ne yazacammmmmmmmm????????
*

host cpanelde olusturdugun databasename ve sifreni yazacaksin...kurulumu bu forumda anlatilmis..oradakileri uygula...
By-HaCkEr
ya ben buraya kadar geldım lınkı sılınmış oraya tekrar nasıl ulasırım acaba lınkı sız vere bılırmısnız lınkı?????? user posted image
By-HaCkEr
hadı arkadaslar ya sunu yapalım beklıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Fire_Master
http://www.showhaber.net/forum/index.php?showtopic=3013

link burda buradakileri uygula
By-HaCkEr
ıyıde bu bende almanca bırsey alamadım burdakılerle aynı deyıl
By-HaCkEr
yaw arkadas lar anlayan var mı bu wbb dwen valla bır turlu olmuyo ya romantik_prenss msn.com bunu ekleyın ve yardın edınde yapalım ya ,????? huh.gif
goztepeli70
QUOTE(By-HaCkEr @ 12.05.2006, 09:34:16)
yaw arkadas lar anlayan var mı bu wbb dwen valla bır turlu olmuyo ya romantik_prenss  msn.com bunu ekleyın ve yardın edınde yapalım ya ,????? huh.gif
*

ben anlarim..sana dedigim gibi msn haric heryerden yardim edebilirim... xyxthumbs.gif
By-HaCkEr
yav arkadaslar yav bı seyı yapamdık ya valla bı yardım eden yok mu yaw.............
Tymsah
Problemini yazmıyorsun ancak yardım edin edin diyosun
sendeki ekranlar almanca olaiblir o ekranlarla aynı şekilde sonucta yerleri aynı
ezbere yapabilirsin..
By-HaCkEr
ya bakın arkadaslar ben kackere denedım ve bıssuru arkadasımda dene dı ama kımse yapamadı db desorun var desem hostcuyla kacker baktık yok yanı kımse yapamadı hep db ıle ılgılı bolumde sorun verıyo sebeını anlamadın yapa bılecek varsa kımse yapamadı umudu keastım bne .............sad.gifsad.gifsad.gif
Tymsah
Madem Db ile ilgili sorun var ve hep aynı yerde takılıyosun
Hosting Firmandan Şu bilgileri doğruluğu kontrol edildikten sonra tekrar almalısın

MySQL Sunucu Adresi :
MySQL Database
Username
Password

Yukarıdaki Database için yaratılmış
Username ve Password

Username o database üstünde tüm yetkilere sahip olmalı hepsi bu..

Hosing firmana bu şekilde anlat ya bilmiyorlar yada başka sorun var sana söylemeden
biz yaptık deyip seni başlarından atıyorlar..

Ayrıca Özel mesaj ve Msn ile yardımcı olmuyoruz. özel mesaj atıp "yardım etsene yaaa" gibi mesaj atarsan ve
Bundan sonraki Mesajlarında msn adresi yazarsan forumlardan atılırsın.
By-HaCkEr
ewet hepsı dogru normalde php vb seyler kuruyoz mam wbb yegeklınce olmuyooooooooooooooooooooooooo
goztepeli70
QUOTE(Tymsah @ 13.05.2006, 13:19:57)
Ayrıca Özel mesaj ve Msn ile yardımcı olmuyoruz. özel mesaj atıp "yardım etsene yaaa" gibi mesaj atarsan ve
Bundan sonraki Mesajlarında msn adresi yazarsan forumlardan atılırsın.

*

valla ustad beni 10 gundur biktirdi valla..ozel mesajla...oyalayip duruyor..tamam yapiyim diyorum sifrelerini gonder diyorum..herseferinde baska seyler yaziyor..oyun oynuyor galiba...

geregini yapsan iyi olur derim ben..yinede sen bilirsin..
Forum'ların Normal Resimli Görüntüsüne geçiş için burayı Tıklayın