Yardım - Arama - Takvim
Forum'ların Tam Görüntüsü: Ipb 2.1.x Default Avatar
Türkçe Forum > Yardım - Destek (Web Sitenize Forum Kurmak İstiyorsanız) > Invision Power Board, vBulletin, SMF, Php-Nuke, Phpbb, Wbb, Asp > Invision Power Board > Dil Dosyaları ve Eklentiler
KANKAN
Bi ara baktım 1.3 versiyon için varmış bende 2.1.x için olanı vereyim dedim...
Çok karışık bişe değil aslında ama mutlaka tedbir açısından önce iyice göz gezdirin ve yedek aldıktan sonra uygulayın...
Ekteki TXT de tüm bilgiler mevcut. ben denedim sağlam sormak istediğiniz bişey olursa yardımcı olabilirim...
istanbullut
daha öncede verilmişti genede saol
KANKAN
valla bir ara aradım bulamadığım için verdim ... Sağlık olsun buda dursun smile.gif
Tymsah
Fazle eklenti göz çıkarmaz smile.gif
bernolli
+ şunuda belirteyim IPB avatar uploadlarında oldukça ciddi bir açık bulundu haberiniz olsun smile.gif
patch gelene kadar avatar upload ları kapattım ben, IPB customer forumlarında da yazmaktadır bu...
KANKAN
QUOTE(bernolli @ 18.04.2006, 20:35:41)
+ şunuda belirteyim IPB avatar uploadlarında oldukça ciddi bir açık bulundu haberiniz olsun smile.gif
patch gelene kadar avatar upload ları kapattım ben, IPB customer forumlarında da yazmaktadır bu...
*

Evet haklısın kardeş, Avatar uploadları kapadım ve default avatar modunu o yüzden aramıştım bende, hem avatarsız kimse kalmıcak, hemde neşeli bi avatar seçildiğinde üye sevinecekti... ki bende öyle oldu... biggrin.gif
Vezyr
Bu avatar upload açığı tüm versiyonlardamı var?
Eger oyleyse hemen kapatmak lazım!!!
Tymsah
Upload Güvenlik yaması eklendi...

http://www.showhaber.net/forum/index.php?showtopic=3850
snowie
QUOTE(Tymsah @ 30.04.2006, 15:55:40)

bu güvenlik yamasına 2.1.5 içinde gerek varmı?ben ne olur ne olmaz diye yükledim umarım gerek vardır...
Tymsah
QUOTE(snowie @ 01.05.2006, 16:14:27)
bu güvenlik yamasına 2.1.5 içinde gerek varmı?ben ne olur ne olmaz diye yükledim umarım gerek vardır...
*

Tabiki gerek var açıklamasında yazıyor zaten hangi versiyonlar için gerekli oldugu..
Forum'ların Normal Resimli Görüntüsüne geçiş için burayı Tıklayın