Yardım - Arama - Takvim
Forum'ların Tam Görüntüsü: Phpbb Forumdan Vbulletin Forumuna Transfer
Türkçe Forum > Yardım - Destek (Web Sitenize Forum Kurmak İstiyorsanız) > Invision Power Board, vBulletin, SMF, Php-Nuke, Phpbb, Wbb, Asp > vBulletin > Dil Dosyaları ve Eklentiler
GaRaVoLLi
ÖNCELİKLE BU KONUYU SABİTLERSENİZ İYİ OLUR ARKADAŞLAR

ANLATIMA GEÇİYORUM

Kisa ve oz sekilde Phpbb forumunuzdaki userlarinizi nasil Vbulletin forumuna gecirebilirsiniz bunu anlaticam..

Vbulletin "Impex" diye bir program yazmis, sadece phpbb den degil oteki forumlardan da gecis saglanabiliyor..

http://www.hemenpaylas.com/download/237704/Impex12.rar.html indiriniz

Programi indir:
1. Upload klasorunun icindeki Impex klasorunu FTP ile Vbulletin klasorune at

2. Impex in icinde bulunan Impex.Config.php.New tarzinda bir config dosyasi var, bunun ismini Impex.Config.php olarak degistir ve editle.

Editlerken Target Database ve Source Database diye iki bolume ayriliyor.

4. Target Database bolumune Vbullettin detaylarini giriyosun

5. Source Database bolumune ise Bilgileri alicagin database’in bilgilerini giriyosun

bu durumda PHPBB oluyor.

6. Editledigini upload et

7. Simdi VBULLETIN administration a git, orada Import & Maintenance var tikla acilsin.

8. Import / Export diye bir secenek olmasi lazim orada, bu secenek Impex’i yukledigin zaman cikar.

9. Import / Export uzerine tikliyosun, orada siralanmis module’leri goruceksin 001, 002 diye siralanmis, hepsinin teker teker dugmesine basicaksin, Action bolumu altinda sirayla...

10. Her biri bitince tekrar basldigin sayfaya gelicek, oyuzden bir modulugun butonuna tikladiktan sonra sadece bekle hic birsey yapma, geriye tiklama ileri tiklama refresh atma vs.

bunu yaptiktan sonra hersey olmus ve bitmistir artik sana tavsiyem Repair / Optimize Tables bolumunden butun bilgilere refresh atman..

..::ALINTIDIR::..
GOZYASIM
cok sağol arkadasım guzel anlatımm
GaRaVoLLi
saol kardeşim yorumun için
makara_boy
ftb sistemi yokki bizde zuaaahhaha
Tymsah
Teşekkürler GaRaVoLLi ...
kurukafa_by
arkadaşım aldığım hatayı aşşağıda yazıyorum..Birtürlü çözüm bulamadım vbulletin sitesinden yardım kısmına da baktım ancak gene fayda etmedi.Bi yardım ederseniz sevinirim..

Warning: main(./impex/systems/NONE/000.php): failed to open stream: No such file or directory in /impex/index.php on line 189

Fatal error: main(): Failed opening required './impex/systems/NONE/000.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/kardesle/public_html/kardes2/impex/index.php on line 189
denyil
eyvallah
denyil
ben de import maintenance bolumu belirmedi. noolcak simdi.
denyil
neyse bi adım daha ilerledim.

kurukafa_by ın yazdıgı hatayı bende de verdi. bunun sebebi ne acaba.

Warning: main(./impex/systems/NONE/000.php): failed to open stream: No such file or directory in \impex\index.php on line 189

Fatal error: main(): Failed opening required './impex/systems/NONE/000.php' (include_path='.;c:\php4\pear') in c:\appserv\www\vbulletin\impex\index.php on line 189
salgamci
ben de import maintenance bolumu belirmedi. noolcak simdi.

arkadaslar bende bulamadım bu bolumu gercekten cok ıhtıyacım var lutfen yardımcı olun.
salgamci
ya lanet olası forumda bır yetkılı yok mu en azından bılmıyoruz dıyın oradan buradan alıntı yapıp topic açtığınız zaman olası gelecek sorunlarıda nasıl cozebılecegınız hakkında bır bılgınızın olması gerekmıyor mu sızce bok kafalı lağam fareleri sizi.
petr_cech
ewt kardeş benimde çok ihtiyacım var bu hatayı nası düzetcez biraz yardım edermsib
Forum'ların Normal Resimli Görüntüsüne geçiş için burayı Tıklayın