Yardım - Arama - Takvim
Forum'ların Tam Görüntüsü: Hızlı Uye Eklentisi.......
Türkçe Forum > Yardım - Destek (Web Sitenize Forum Kurmak İstiyorsanız) > Invision Power Board, vBulletin, SMF, Php-Nuke, Phpbb, Wbb, Asp > Invision Power Board > Dil Dosyaları ve Eklentiler
kalo4783
Hızlı Uye Eklentisi.......

burayi ac ACP --> "Look & Feel" --> burayıa sec Edit Template HTML oradanda --> All Global HTML --> member_bar

burayı bul

CODE
else>
 <div id="userlinksguest">
    <p class="pcen"><b>{ipb.lang['guest_stuff']}</b> ( <a href="{ipb.script_url}act=Login&CODE=00">{ipb.lang['log_in']}</a> | <a href="{ipb.script_url}act=Reg&CODE=00">{ipb.lang['register']}</a> )
 </else>

burayla degistirin

CODE
<if="ipb.input['act'] == Reg">
<div style="padding: 5px;">
</if>
<if="ipb.member['id'] == 0 && ipb.input['act'] != Reg">
<div class="errorwrap">

<h4><b>{ipb.lang['guest_stuff']}</b>   ( <a href="{ipb.script_url}act=Login&CODE=00">{ipb.lang['log_in']}</a> | <a href="{ipb.script_url}act=Reg&CODE=00">{ipb.lang['register']}</a> )</h4></b>

[Guest Message]

</div>
<h4>Quick Registration</h4>
<form action="index.php" method="post" name="REG">
<input type="hidden" name="act" value="Reg" />
<input type="hidden" name="termsread" value="1" />
<input type="hidden" name="agree_to_terms" value="1" />
<input type="hidden" name="CODE" value="02" />
<table>

<tr><td><b>Log In Name:</b></td><td><input type="text" size="25" maxlength="64" value="" id='reg-name' name="UserName" /></td><td><b>Display Name:</b></td><td><input type="text" size="25" maxlength="64" value="" id='reg-members-display-name' name="members_display_name" /></td></tr>
<tr><td><b>Pass:</b></td><td><input type="password" size="25" maxlength="32" value="" id='reg-password' name="PassWord" /></td><td>
<b>Confirm Pass:</b></td><td><input type="password" size="25" maxlength="32" value=""  id='reg-password-check' name="PassWord_Check" /></td></tr>
                             <tr><td> <b>Email:</b>
</td><td><input type="text" size="25" maxlength="50" value=""  id='reg-emailaddress' name="EmailAddress" /></td><td>
                               <b>Confirm Email:</b></td><td><input type="text" size="25" maxlength="50"  value="" id='reg-emailaddress-two' name="EmailAddress_two" /></td></tr><tr><td colspan="4">
<input type="submit" value="Submit my registration > >" /></td></tr>
</table></form>
</div>
</if>
Tymsah
kalo4783 Teşekkürler..
Non_premium_user
tam olarak ne işe yarıo anlamadım?
Tymsah
Forum'un üst tarafına Hızlı Kayıt için bi form ekliyor..
istanbullut
teşekkürler bende forumuma uyguladım emeğine sağlık arkadaşım
rblkhn`
Güvenlik Kodunu girmediğimiz için kayıt tamamlanmıyor..
LrdNimlot
güvenlik kodunu devre dışı bırakabilirsin panelden wink.gif ,zaten ne işe yaradığını bilen varsa anlatsın insanlara kör muamelesi smile.gif
olumusevmek
QUOTE(TurkIst @ 28.04.2006, 09:34:36)
güvenlik kodunu devre dışı bırakabilirsin panelden wink.gif ,zaten ne işe yaradığını bilen varsa anlatsın insanlara kör muamelesi smile.gif
*

Arkadaşım sen bunu bu kadar rahat söyleyebiliyorsan demekki bu tür şeyler hakkında hiç birşey bilmiyorsun dinamik resim kodlaması olmadığı zaman siten her türlü flood saldırısına karşı açık demektir ve üç yaşındaki bebek bile sitene flood çekebilir.. Aynı anda aynı isim ile ahmet01 ahmet02 ahmet03 ahmet 04 vs bu şekilde binlerce hatta on binlerce user kaydı yaptırabilir databaseini şişirir ve dahada büyük sonuçlar doğurabilir.. umarım o güvenlik kod eklentisinin ne işe yaradığını bi nebze olsun anlatabilmişimdir.
Shera...
CODE
Görünen güvenlik kodu ile girdiğiniz eşleşmiyor, yeni bir kod yaratılıyor, lütfen tekrar deneyin
Görünen güvenlik kodu ile girdiğiniz eşleşmiyor, yeni bir kod yaratılıyor, lütfen tekrar deneyin

Böyle diyor kazuyacım:)
Yarın tartışalım bu konuyu acilinden:))
ColdJeam
ewet beyler banada çok acil lazım bu.
ekledim portala ama Güvenlik kodu soruyo.
register.php nin içinden bulamazmıyız o güvenlik kodunu?
bi el atın arkadaşlar...

Teşekkürler..
ColdJeam
ewt arkadaşlar bu konuyu eline alacak bi babayiğit yokmu? unsure.gif
LrdNimlot
bana bi kaç mesaj evvel anti-spam özelliğini anlatan arkadaş eline alır mı acaba o almazsa ben bunu yapacam 2.1.x için ve buraya koyacağım sözüm olsun. smile.gif Arkadaşlar kafamdaki yol şu bi "register.php" yazın iframe ile ana sayfada uygun bi yere yapıştırın ama problem şu üye giriş yapmış olsa bile görünüyor.Ama az kaldı azcık daha sabredin yakında...
ColdJeam
bekliyoruz... smile.gif çok teşekkürler... smile.gif
kalo4783
ARKADASLAR GUVENLİK KODUNU ADMİN PANELİNDEN O EKLENTİYİ DEVREDİSİ BİRAKİN EGER BİLMİYORSANİZ YAZARİM BURAYA NASİL KALDİRACAGİNİZİ......
lasguard
Look & Feel bu bölüm nerde yaw
Tymsah
IPB 2.1x sürümlerde farklıdır Admin CP bölümü..
Forum'ların Normal Resimli Görüntüsüne geçiş için burayı Tıklayın