Yardım - Arama - Takvim
Forum'ların Tam Görüntüsü: İşte Aranan Şey Google Reklam Ekleme
Türkçe Forum > Yardım - Destek (Web Sitenize Forum Kurmak İstiyorsanız) > Invision Power Board, vBulletin, SMF, Php-Nuke, Phpbb, Wbb, Asp > Invision Power Board > Dil Dosyaları ve Eklentiler
olumusevmek
Arkadaşlar Bu soruya bir iki saat evveline kadar ben yanıt arıyordum. Aradığım yanıtı buldum ve sizlerle paylaşıyorum.. Atılan ilk Mesaja değil fakat bence bu dahada güzel Yazılan her mesajdan sonra çıkıyor Ama nasıl çıkıyor her yerde öyle zırt pırt değil Diyelim birisi bir konu açtı hemen onun altında çıkıyor o konuya cevap yazıldıktan sonra otomotik olarak kendini o mesajın altına atıyor ve konunun altındakini kaldırıyor Yani En son mesaja reklem ekliyor çok güzel bir eklenti burda sizlerle paylaşıyorum.. Vermiş olduğum kodlarda kendi google kodlarım var benim kodları silip siz kendi kodlarınızı yerleştireceksiniz. Ama harfi harfiyen satırı satırına denk gelmeli ben ilk başta direk kopyala yapıştır yapmıştım haliyle satırlar kaymıştı bi baktım hata verdi sizdede böyle olmaması için dediğim gibi harfi harfiyen uyması lazım... Yapmadan önce mutlaka yedek alınız... Benim verdiğim kodlarla direk ön izleme yapmayın yoksa google reklamını veremezsiniz çünkü googlda güvenlik olayı var bir kod bir siteden başka yerde görüntülenemez... Ayrıca içinde ingilizce karekterler var onlarıda siz kendinize göre değiştirebilirsiniz.. örneğin içinde ingilizce olarak teşekkürler support felan yazıyor işte onları siz kendinize göre ayarlayın.. Rast gele.. Bu ilk paylaşımım ama son olmayacak...

Örnek için BurdanÜyelik gerektirir... wink.gif

cool.gif
Tymsah
Teşekkürler..

Kod içindeki google reklamına ait aşağıdaki kodu kendi kodlarınızla değiştirmeyi unutmayın...

CODE
<script type="text/javascript"><!--
  google_ad_client = "pub-8855395350992324";
  google_ad_width = 728;
  google_ad_height = 90;
  google_ad_format = "728x90_as";
  google_ad_type = "text_image";
  google_ad_channel ="1878105195";
  google_color_border = "FFFFFF";
  google_color_bg = "FFFFFF";
  google_color_link = "FF0000";
  google_color_url = "FFFFFF";
  google_color_text = "6600FF";
  //--></script>
  <script type="text/javascript"
    src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
  </script>'
istanbullut
saol da neden böle bişi yaptın anlamadım tamam burada açıklamanı yapsan daha iyi olurdu sitee böle üye kazandırmaya çalışacaksan bence hiç bu konuyu açmayıp beklemeni tavsiye derdim ben senin sitene üye olsam bir bunun için sana ne menfaati olacak ki kimse seni alkışlamayacak umarım sözlerim yanlış anlaşılmaz bilgi bilginin var olduğu yerde bilgiyi arttırır.
olumusevmek
QUOTE(istanbullut @ 06.03.2006, 14:41:49)
saol da neden böle bişi yaptın anlamadım tamam burada açıklamanı yapsan daha iyi olurdu sitee böle üye kazandırmaya çalışacaksan bence hiç bu konuyu açmayıp beklemeni tavsiye derdim ben senin sitene üye olsam bir bunun için sana ne menfaati olacak ki kimse seni alkışlamayacak umarım sözlerim yanlış anlaşılmaz bilgi bilginin var olduğu yerde bilgiyi arttırır.
*

hoppala arkadaşım sen iyimisin... istersen bi elini yüzünü yıka kendine gel ondan sonra şu yazdıklarını bir daha oku... kardeşim benim siteme üye kazandırmaya ihtiyacım yok benim sitemin günlük kayıt olan üye sayısı minimum 200 dür ve bu rakamıda kimse yakalıyamaz.. eklentiyi vermişiz açıklamasını yapmışız buyrun görmek istersenizde ben kendi siteme kurdum isteyen burdan bakabilir demişim.. adamı dellendirmeyin yahu iyi ben uğraşayım gideyim yabancı sitesinden bulayım risk alayım kobay olayım ilk kendi üzerimde deniyeyim ve size anlatayım ondan sonrada böle bir yorum alayım... bakmak istemiyorsan ihtiyacın yoksa üye olmazsın arkadaşım olur biter... kimsenin ağız kokusunu çekemem... eklentimi veririm alırsan alırsın almazsan pasha gönlün bilir...

ayrıca bak bakayım bundan önce bu tarz eklenti verenler nasıl bir uygulama yapmış... ALLAH ım sen birsin yarabbim...
istanbullut
özür d,ler,m yazdıklarımdan dolayı uykunun bastırmış olduğu etki ile paylaşımlarını göremedim tekrar özür dilerim

ayrıca dediklerinin tamamını yaptım denemediğim şey kalmadı ama şu hatayı alıyorum devamlı

Parse error: parse error, unexpected $ in /home/httpd/vhosts/ustatlar.com/httpdocs/sources/lib/func_topic_linear.php on line 457

mümkünde arkadaşlar bana func_topic_linear.php dosyanızı örnek amaçlı gönderirmisin hatayı nerde yapıyorum görmek isterim.
GOZYASIM
Guzel bir paylasım arkadasım elıne sağlıkk ba<sarılar
istanbullut
arkadaşlar googlbotu halletimde şimdi bu her cevap yazıldığında alta doğru gidiyor yani ilk konunun altında sabit kalmıyor onu nasıl sabitlerim ¿ nixweiss.gif
Emil_Halilov
teşekkürler paylaşımınız için
Forum'ların Normal Resimli Görüntüsüne geçiş için burayı Tıklayın