QUOTE(istanbullut @ 06.03.2006, 14:41:49)
saol da neden böle bişi yaptın anlamadım tamam burada açıklamanı yapsan daha iyi olurdu sitee böle üye kazandırmaya çalışacaksan bence hiç bu konuyu açmayıp beklemeni tavsiye derdim ben senin sitene üye olsam bir bunun için sana ne menfaati olacak ki kimse seni alkışlamayacak umarım sözlerim yanlış anlaşılmaz bilgi bilginin var olduğu yerde bilgiyi arttırır.
hoppala arkadaşım sen iyimisin... istersen bi elini yüzünü yıka kendine gel ondan sonra şu yazdıklarını bir daha oku... kardeşim benim siteme üye kazandırmaya ihtiyacım yok benim sitemin günlük kayıt olan üye sayısı minimum 200 dür ve bu rakamıda kimse yakalıyamaz.. eklentiyi vermişiz açıklamasını yapmışız buyrun görmek istersenizde ben kendi siteme kurdum isteyen burdan bakabilir demişim.. adamı dellendirmeyin yahu iyi ben uğraşayım gideyim yabancı sitesinden bulayım risk alayım kobay olayım ilk kendi üzerimde deniyeyim ve size anlatayım ondan sonrada böle bir yorum alayım... bakmak istemiyorsan ihtiyacın yoksa üye olmazsın arkadaşım olur biter... kimsenin ağız kokusunu çekemem... eklentimi veririm alırsan alırsın almazsan pasha gönlün bilir...
ayrıca bak bakayım bundan önce bu tarz eklenti verenler nasıl bir uygulama yapmış... ALLAH ım sen birsin yarabbim...