Yardım - Arama - Takvim
Forum'ların Tam Görüntüsü: Ipb 2.1.5 Te Sorun Yasarsanız.
Türkçe Forum > Yardım - Destek (Web Sitenize Forum Kurmak İstiyorsanız) > Invision Power Board, vBulletin, SMF, Php-Nuke, Phpbb, Wbb, Asp > Invision Power Board > Dil Dosyaları ve Eklentiler
husema
Biraz once forumu 2.1.5 e upgrade ettim baktım bir sürü sorun anladımki yeni sürümde extra dil dosyaları var anladıgım kadarıyla yonetim kısmınıda yavas yavas Tanımlanabilir hale getiriyolrlar. Galiba yakında TR yonetim paneline kavuşcaz gibi birşey.

Neyse bu ekteki dil dosyalarını Tr ye cevirmedim direk ekliyorumki problem yasayanlar bir an nce cozume kavussunlar smile.gif
Tymsah
Teşekkürler hüsema smile.gif
ahanda
ne problem yaşadın kardeş anlatda bilelim bizde
husema
Admin panelde Manage validating menüsüne girdiğin zaman dil dosyasının olmadıgını soyleyerek hata veriyor (du) . smile.gif
ahanda
sen 2.1.4 üzerine upgrade mi yaptın
yaptıysan modlar kaldımı yaptığın editler

ve başka problem varmı dil dosyasını içine atmak yeterlimi
husema
Ewet 2.1.4 üzerine güncelleme yaptım. Zaten benim forumda mod falan olmadıgı için sorun çıkmadı. Sadece dil dosyalarından kaynaklanan admin panel sorunu ile karşılaştım. Ve sadece yeni dil dosyalarını TR klasorune attınmı sorun bitiyor.Fakat bi vakit bulupta TR ye bile çeviremedim.
ahanda
ok kardeş sağolassın

wakit bulursam ben ing yapar atarım buraya

bende mod dolu ne yapacam bilmem bakalım

bu ipb de oturmadı gö... üstüne sürekli çıkarıyor biggrin.gif
husema
Ewet sorma yaw aynı dertten bende muzdaribim O yuzden hiç bir mod ıvır zıvır kurmuyorum.
Baycelik
Ben upgrade yapmaya çalıştığımda şöyle bir hata aldım bunu nasıl giderebilirim ???

mySQL query error: INSERT INTO ibf_admin_permission_keys ( `perm_key` , `perm_main` , `perm_child` , `perm_bit` ) VALUES ('admin:splash:splash', 'admin', 'splash', 'splash')

SQL error: Duplicate entry 'admin:splash:splash' for key 1
SQL error code: 0
Date: Thursday 09th of March 2006 01:00:46 PM
Tymsah
Bu hata ibf_admin_permission_keys tablosunda admin:splash:splash satırı zaten varmış tekrar eklemeye çalıştıgın için bu hatayı alıyosun..
Tymsah
Bu hata ibf_admin_permission_keys tablosunda admin:splash:splash satırı zaten varmış tekrar eklemeye çalıştıgın için bu hatayı alıyosun..
Baycelik
Peki hatayı nasıl giderebilirim ???
fenerli
bunu nasil yukluyoz?, bi anlatan olursa sevinecem, dolu php dosyasi aldim... kafami karistirdi
sinan
ya tymsah abi bi yardim et ya bizim forum IPB 2.1.5 dil dosyalarını filan yükledik herşey güsel ama türkçe karakterleri hala kullanamıyoz bi konu açmıştım oraya kodları yazmışsın onları ekledim bişi olmadı yalnız ilginçtir ç harfini yazıyo ı ğ ş harflerini yazmıyo neden abi bi yardım et.
http://www.sefilforum.com
interka
nnn
Forum'ların Normal Resimli Görüntüsüne geçiş için burayı Tıklayın