Yardım - Arama - Takvim
Forum'ların Tam Görüntüsü: Yeniden Düzenlenmiş Teşekkür Modülü
Türkçe Forum > Yardım - Destek (Web Sitenize Forum Kurmak İstiyorsanız) > Invision Power Board, vBulletin, SMF, Php-Nuke, Phpbb, Wbb, Asp > Invision Power Board > Dil Dosyaları ve Eklentiler
Sayfa : 1, 2
melihlp
ama bahadır abi o zaman alt tarafta kullanıcının bilgileri oluyo benim istediğim kayıtsız yazdığı yerde sadece teşekkür edenler yazması.Kayıtsızda hiçbirşey çıkmıyor çünkü
zbahadir
QUOTE(melihlp @ 25.02.2006, 22:55:25)
ama bahadır abi o zaman alt tarafta kullanıcının bilgileri oluyo benim istediğim kayıtsız yazdığı yerde sadece teşekkür edenler yazması.Kayıtsızda hiçbirşey çıkmıyor çünkü
*

Konudan koptum şimdi ben. huh.gif Teşekkür için yeni bir kullanıcı açmamışmıydınız? Onu istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. wink.gif
melihlp
Bahadır abi ben yeni bir kullanıcı oluşturmadım sadece orda ilk başta kim teşekkür ederse etsin benim avatar ve bilgilerim çıkıyordu bu yüzden kullanıcı gözkmesini kapattım bu seferde kayıtsız kullanıcı yazıyordu bir türlü yapamadım orda teşekkür edenler diye.Sonra aklıma birşey geldi FTP ye girip dil dosyalarından Kayıtsız yazan yeri Teşekkür edenler diye değiştirdim şimdi istediğim gibi orda teşekkür edenler yazıyor.Aslında değiştirmeyecektim ama kayıtsız yazısı sadece kayıt olmayan kullanıcılar mesaj atınca meydana çıkan bir yazı olduğu için ve benim sitemede kayıt olmadan mesaj atılamadığı için hiç karşıma çıkmayacak bu yüzdende değiştirdim.
zbahadir
QUOTE(melihlp @ 25.02.2006, 23:13:34)
Bahadır abi ben yeni bir kullanıcı oluşturmadım sadece orda ilk başta kim teşekkür ederse etsin benim avatar ve bilgilerim çıkıyordu bu yüzden kullanıcı gözkmesini kapattım bu seferde kayıtsız kullanıcı yazıyordu bir türlü yapamadım orda teşekkür edenler diye.Sonra aklıma birşey geldi FTP ye girip dil dosyalarından Kayıtsız yazan yeri Teşekkür edenler diye değiştirdim şimdi istediğim gibi orda teşekkür edenler yazıyor.Aslında değiştirmeyecektim ama kayıtsız yazısı sadece kayıt olmayan kullanıcılar mesaj atınca meydana çıkan bir yazı olduğu için ve benim sitemede kayıt olmadan mesaj atılamadığı için hiç karşıma çıkmayacak bu yüzdende değiştirdim.
*

Kontrol panelinde istediğiniz kullanıcıyı teşekkür kullanıcısı olarak seçebiliyorsunuz, bu işinizi görmedi mi?
melihlp
Yok işte bahadır abi altında bilgileri çıkıyor kötü duruyor yani.Teşekkür botu gibi durmuyor.
zbahadir
QUOTE(melihlp @ 25.02.2006, 23:21:13)
Yok işte bahadır abi altında bilgileri çıkıyor kötü duruyor yani.Teşekkür botu gibi durmuyor.
*

O üyenin profilinden görünmemesini istediğin bilgileri disable ediyorsun. En kötü bir ihtimalle bir grup oluştur ve o üyeyi bu gruba dahil et. İlgili üyenin grubundan ise bütün diğer özelliklerini kapat hepsi bu. smile.gif

Böylece üye ile ilgili bilgiler görünmeyecektir. cool.gif
melihlp
Tamam bahadır abi wink.gif
zbahadir
QUOTE(melihlp @ 26.02.2006, 10:49:34)
Tamam bahadır abi wink.gif
*

İmzandaki yazıya hitaben:
Senin için ayrıcalıklı davranmadım, sadece doğru sorular sorduğun için doğru yanıtlar aldın ve ayrıca soruları forumdan sorduğun için yine aynı şekilde yanıtları alman kolay oldu.

Herkese eşit şekilde yardımcı olmaya çalışıyoruz ama ne yazıkki bizimde kendi sorunlarımız, canımızın sıkıldığı anlar, yanıtlarını bilmediğimiz sorular var. Onun için cevaplanmayan sorular için ısrar etmemekte fayda var.

Saygılar...

Turkulerdiyari
Bu tesekkür et tiklandigi an gizli link açilmasi için birseyler yaptinizmi Bahadar bey?
Yalnis anlamayin uzun süre takip edemedim.
zbahadir
QUOTE(Turkulerdiyari @ 27.02.2006, 18:19:10)
Bu tesekkür et tiklandigi an gizli link açilmasi için birseyler yaptinizmi Bahadar bey?
Yalnis anlamayin uzun süre takip edemedim.
*

Yapamadım, nedeni ise ikisini bir arada kullanmak isteyen çok kişi yok. smile.gif
Turkulerdiyari
Simdi özelikle müzik konusunda aktif olan forumlarin hepsi bunu kulaniyor.
Bunlar genelde Burning Woltlab ve bu forum için hazir bir tesekkür ve dedigim gizli link mdülü var.

Müzik oldumu insanlar gizli linki açmak için saçma sapan mesajlar yaziyor, hep çöp mesajlari.
Halbuki o müzik konulari tesekkür mesajlari için yüklenmmiyor.
Ama kimlerin indirip kimlerin indirmedigini görmek tabiki istiyoruz.

Ben müzik bölümleri için bunu kulanmak istiyorum ama tabiki tesekkür edildiginde linkin açilmasini istiyorum.
Bu modülü kendim düzenleyemiyorum, yoksa seve seve yapar isteyenlerle paylasirim.
Eger siz yapmak isterseniz tabiki sevinirim, yapmazsaniz diyecegim birsey yok tabiki.
Dedigim gibi ben bekliyorum.

Ilginiz için tesekkürler.
zbahadir
Tabii ki böyle bir şey yapmak isterim ama ne yazıkki iş ortamında çok yoğun bir dönem geçiriyorum ve mod, code vs ayıracak çok zamanım yok. Diğer taraftan bu modu denemek için bütün olanakları da bir araya getirmek gerekiyor deneme forumu falan.

İleriki zamanlarda imkan bulabilirsem yapmaya çalışırım. Belki benden önce birileri de yapabilir.

Hemen yapamadığım için kusura bakma, ama imkan bulursam denerim. wink.gif anlayışla karşılayacağınızı umuyorum.
Saygılar...
Turkulerdiyari
Estafurullah, mutlaka herkezin kendine göre isleri vardir.
Aceleye gerek yok, beklemesini bilmeliyiz.

Tesekkürler.
mask946
ACP->Skin Manager->Skin->Edit Replacement Macros

burayı anlamadım ben nerde burası nereyi değiştircez
Linux
Admin CP' gir ve söylenen bölümlere tıklayarak devam et..
apü

Fatal error: Call to undefined function: clean_int_array() in /usr/export/www/hosting/apocankan/sources/action_public/topics.php on line 2297
interka
eline saglık hocam
utkuts
CODE
Hata Mesajı:
Özür dileriz, sizi bu sayfaya yönlendiren link ya eski ya da kırıktır.

nerde hata yaptım acaba? 2. kezde kontol ettim bi hata yok.
snowie
bütün denilenleri harfi harfine sıfır kurulmuş foruma yaptım ve şöyle bir hata verdi neden acaba?

mySQL query error: SELECT crown_type AS type, show_crowns, show_t_won FROM ibf_games_settings LIMIT 0,1

SQL error: Table 'erkanilh_ipb.ibf_games_settings' doesn't exist
SQL error code:
Date: Thursday 07th of September 2006 09:05:55 AM
HüsranTeam
2.1.6da caLisirmi acaba? :S
Forum'ların Normal Resimli Görüntüsüne geçiş için burayı Tıklayın