Yardım - Arama - Takvim
Forum'ların Tam Görüntüsü: Yardım
Türkçe Forum > Yardım - Destek (Web Sitenize Forum Kurmak İstiyorsanız) > Invision Power Board, vBulletin, SMF, Php-Nuke, Phpbb, Wbb, Asp > Phpbb
zedille
arkadaşlar ben üyelerime aktivasyon maili göndermek istiyorum ama yapamıyorum yardımcı olurmusunuz.... mail lerine aktivasyon ve şifre göndermek istiyorum
GueriLLa
soruyu biraz daha ayrıntılı anlatırsan phpbb forumda aktivasyon istiyorsan general configuration/genel ayrlar a gir orada üstte aktivasyon yazar ve karşısında yok-kullanıcı-admin yazar kullanıcıyı seçersen maillerine bir aktivasyon kodu gider anladığım kadarıyla bu olması gerekiyor
zedille
arkadaşım öncelikle tşkler yardımın için.. benim sorunum siteye üye olan arkadaşlarıma aktivasyon mailinin gelmemesi.....ama senin dedigin general configuration/genel ayrlar yok veya öyle bir yazı bulamadım... benim forumun bunlar yazıyor...

Yönetim
Yönetim - Ana Sayfa
Ana Sayfa
Forum Önizlemesi
Stil
Styles Management
Forum Yönetimi
Yönetim
İzinler
Eski Mesajları Silme
Genel Yönetim
Logo
Veritabanını Yedekle
Ayarlar
Kullanıcılara E-Mail
Veritabanını Yükle
Smililer
Sansürlü Kelimeler
Grup Yönetimi
Yönetim
İzinler
Stil Yönetimi
Menu
Kullanıcı Yönetimi
Ban Kontrolü
Yasaklı İsimler
Yönetim
İzinler
Kullanıcı Seviyeleri .............

vede yok tekrardan yardım edersen çok sevinirim....
Tymsah
Yönetim Panelinde
Ayarlar 'lara gir ve orada

Hesap aktivasyonu o Kapalı X Kullanıcı o Admin

Kullanıcı olarak işaretlersen üyelerine email aktivasyonu gider..
zedille
çok tşk ederim arkadaş.... bi sorum daha olacak şimdi öncekilere akdivasyon maili gider mi bunu yapınca yok sa bundan sonrakilere mi gecerli
Tymsah
Artık bundan sonrakilere kayıt oldukları zaman aktivasyon gider
eskiler kayıtlı kullanıcı smile.gif
zedille
ÇOK TŞKLER USTAM... O ZAMAM BE N ÖNCEKİLERİ SİLEYİM TEKRAR ÜYE OLSUNLAR O ZAMN GELİR
Tymsah
silmene gerek yok aslında zaten üyeler kod gidince farklı bir şey olmayacak
sadece sahte email adresleriyle üye olmayı engellemiş olucaksın.
Forum'ların Normal Resimli Görüntüsüne geçiş için burayı Tıklayın