Yardım - Arama - Takvim
Forum'ların Tam Görüntüsü: Arkadaslar Bıse Sorucam
Türkçe Forum > Yardım - Destek (Web Sitenize Forum Kurmak İstiyorsanız) > Ücretsiz Forum Kullanan Üyelere Ait Bölüm
axi
arkadaslar bazı arkadasalrın frmunda medıa payer var onu nasıl koyabılırız yada sole radı gıbı ? taz.gif
Tymsah
Öncelikle Java Kodlarını eklemeden önce bu bölüme bir tane konu var onu okumalısın
yanlış eklenen her kod web siteni bozmaktadır..
radyo kodu eklemiş o kullanıcılar forumlarının açıklama bölümüne..
axi
eyw aga sagolasın pekı kusura bakma ama ben yenıyım sızın sıteden aldım forumu nasıl eklıcem??
axi
simi Tymsah abı anlamadıgım su ben bunu ko yazarak deyılde yonetım panelınden yapamazmıyım ?
kod eklemek zor olacak hatta beceremeye bılırız butun caba bosa gıder sad.gif ?
GueriLLa
http://www.phpbbhacks.com/download.php?id=3520
işte radio modu ama kendi hostuna eklemen lazım ya da tymsah abinin bu modu kurması lazım
axi
baba bı suna el atın ya baba guzel olurr.... tymsah abı gozunu sewem smile.gif
GueriLLa
ama ben zannetmiiyorum yuklenecegini cunku her mod sitelerde baska bir aciga yol aciyor buyuzden yuklemek sakıncalı olabilir
Tymsah
QUOTE(axi @ 29.01.2006, 17:18:22)
simi Tymsah  abı anlamadıgım su ben bunu ko yazarak deyılde yonetım panelınden yapamazmıyım ?
kod eklemek zor olacak hatta beceremeye bılırız butun caba bosa gıder sad.gif  ?
*

Radyo yada tv lere ait Java kodunu Yönetim Panelinden yeni forum açarken forum baslığına degilde
açıklama penceresine ekliyorsun kodları
ama Java Kodu eklemeden önce yapmanız gerekenlerle ilgili bir konu var Ücretsiz Forumlara ait bölümde ona göz atmanız gerekiyor..
Forum'ların Normal Resimli Görüntüsüne geçiş için burayı Tıklayın