Yardım - Arama - Takvim
Forum'ların Tam Görüntüsü: Tymsah Abı
Türkçe Forum > Yardım - Destek (Web Sitenize Forum Kurmak İstiyorsanız) > Ücretsiz Forum Kullanan Üyelere Ait Bölüm
SANSASYON
abi peki yanlışlıkla silinen kategoriler bölümler bir daha geri gelirmi

MESELA BEN Bİ KATEGORİYİ YADA O BÖLÜMÜ SİLECEKTİM BAKTIMKİ TÜM FORUMDAKİ BÖLÜMLER SİLİNMİŞ

NE YAPABİLİRİM ABİ
Tymsah
Konuyu yanlıs yere açıyorsun ana sayfada Ücretsiz Forumlara ait bölüm var oraya aç bundan sonraki soruların için ve
konu baslığına kısaca problemini yazmalısın
ilk sordugun soruya ben cevap yazdım
SANSASYON
ABİ ÇOK AFEDERSİN TAKDİR EDERSEN ÇOK ACEMİYİM SAYENDE BİLGİLERİNLE ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM.BİR DAHAKİNE ORAYA AÇARIM.AMA BEN Bİ KATEGORİYİ SİLDİĞİMDE BÜTÜN KATEGORİLERİN SİLİNDİĞİNİ GÖRDÜM ÇOK DA EMEK VERMİŞTİM ABİ.ASLINDA FORUMUN ANASAYFASINDA BU BÖLÜMLER GÖZÜKMÜYO AMA MOD ATA YADA İZİNLERDE HERKES GÖRSÜN KAYITLILAR OKUSUNDA HALA BÖLÜMLER ORDA AMA İÇERİĞİNE ULAŞAMADIM.SANIRIM ABİ BU SORUNU ÇÖZEMEZSEM ÇOK EMEK VERDİĞİM FORUMUMU BİR DAHA YAPAMAYACAĞIM.AMA HERŞEY ÇOK İYİ GİDİYORDU BE ABİ BİLEMEKLERİMİ BURAYA YAZIYOR BİŞEYLER ÖĞRENİYORSUM YİNE YÜZÜME GÖZÜME BULAŞTIRDIM.ÇARESİ VARSA ÇOK SEVİNCEM YOKSADA TÜM BİLGİLERİN VE HERŞEY İÇİN ÇOK SAOL ABİ.KISMET DEĞİLMİŞ
omeer
yaw sansasyon internet dilinde büyükharfle yazmak bagirmak anlamina gelir ben uyariyimde...
lalatosunpasa
evet o mümkün
Forum'ların Normal Resimli Görüntüsüne geçiş için burayı Tıklayın