Yardım - Arama - Takvim
Forum'ların Tam Görüntüsü: Konu Eklendiğinde Hata
Türkçe Forum > Yardım - Destek (Web Sitenize Forum Kurmak İstiyorsanız) > Invision Power Board, vBulletin, SMF, Php-Nuke, Phpbb, Wbb, Asp > Invision Power Board
bluesky
Forumda üyelerden herhangibirinin üye olduğu (Bu Bölümü Takip Et) bölümlere konu eklendiği zaman konuyu eklemesine rağmen aşağıdaki eklemiş olduğum resimdeki hatayı veriyor. Zannedersem o bölüme üye olmuş üyeye konu eklendiğine dair email göndermeğe çalışırken hata oluyor. Eğer öyleyse bunun nedeni ne olabilir ve nasıl giderilebilir bu sorun.
Tymsah
" ve ' tırnaklar Query'nin bozulmasına yol açıyor o yüzden hata alıyorsun..

Email 'ler ile ilgili bölümü Türkçeye çevirirken bi arkadaşımada aynı şey olmuştur.
Email ile ilgili türkçe dil dosyalarını kontrol et..[/B]
bluesky
Tamam sağolasın bir bakayım. smile.gif
bluesky
Zahmet olmazsa lang_emal_content.php dosyasını buraya yükleyebilirmisiniz arkadaşlar. Zannedersem bu dosyayla ilgili sorun var.

Bende bu dosyadaki ilgili bölüm aşağıdaki gibi zannedersem burada sorun var.

CODE
From,

<#USER NAME#>
";
$lang['subject__digest_forum_daily']  = "Günlük Yeni Başlıkların Özeti";
$lang['subject__digest_forum_weeky']  = " Haftalık Yeni Başlıkların Özeti";
$lang['subject__digest_topic_daily']  = " Günlük Yeni İletilerin Özeti";
$lang['subject__digest_topic_weeky']  = " Haftalık Yeni İletilerin Özeti";
$lang['subject__new_post_queue_notify']  = "Onay Bekleyen Yen İleti";
$lang['subject__new_topic_queue_notify']  = " Onay Bekleyen Yen Başlık";
$lang['subject__pm_notify']  = "Yeni kişisel mesajınız var";
$lang['subject__subs_new_topic']  = "Forum Subscription New Topic Notification";
$lang['subject__subs_no_post']  = "Topic Subscription Reply Notification";
$lang['subject__subs_with_post']  = "Topic Subscription Reply Notification";
$lang['subs_new_topic']  = "<#NAME#>,

<#POSTER#> yeni bir konu açtı \"<#TITLE#>\" başlıklı olan ve \"<#FORUM#>\" forumda bulunan.

Bu arada yeni farkettim dalgınlıktan konuyu da phpbb bölümüne açmışım biggrin.gif
bluesky
Hatalı çevirmişler ya bu lang_email_content dosyasını o yüzden hata veriyormuş. İngilizcesini yükledim hata vermedi. Acaba IPB 2.0.4 kurulu olanlardan bu lang dosyasının türkçesini verebilirmisiniz arkadaşlar.
Tymsah
Dil dosyaları bölümünde olması lazım
bluesky
Tamam sağol Tymsah bir de konuyla alakalı başka bir soru sorayım bu konu aboneliklerini nasıl iptal edebilirim. Admin Panel'e baktım ama ben mi göremedim bulamadım bir türlü. sad.gif
Forum'ların Normal Resimli Görüntüsüne geçiş için burayı Tıklayın