Yardım - Arama - Takvim
Forum'ların Tam Görüntüsü: Ranks
Türkçe Forum > Yardım - Destek (Web Sitenize Forum Kurmak İstiyorsanız) > Ücretsiz Forum Kullanan Üyelere Ait Bölüm
MyStray
sayın yöneticiler acaba ücretsiz PhpBB Forumlardında Ranks kodları var mı var sa neler admin-mod-üye kodlarını öğrenebilirmiyim
MyStray
ya yardım etcek bir allahın kulu yok mu yaaa offf adminler moderator ler nerdesinizz
Emexci
ben adminde degilim mod da ama yardim smile.gif edeyim

Önce Sorunu anlayamadim bastan anlat cözeyim hemen
Tymsah
Forumu nerden aldığına baglı ve rank image eklemene izin veriyorlarmı sende bunları söyle bize smile.gif
admini modu geç problemini düzgün yaz herkes yazar sana
Emexci
tymsah abi adam yok ortada smile.gif nasil halledecez ? smile.gif
Tymsah
aahahaahaahahahahahaha
vitesden salla gitsin o zaman napalım yani. problemini takip etmeyen kullanıcıyı bizmi takip etcez

Takipsizlik Kararı veriyorum..
biggrin.gif
MyStray
ben bi yere kaybolmadım yılbaşı için uzak bi yere doğru yolculuğa çıktık ve şu anda ordan bağlanıyorum neyse ben forumu sizden aldım Showhaber den ve sorun ise şu;

ben kullanıcılara Ranks yani isminn altında olan o bir yıldız iki yıldız fln onlar ben bu forumu sizden aldım ve siz hangi ranks lere izin veriyosunuz kodları nelerdir onu soruyorum....bu arada bana yok oldu diyosunuz ama siz yoksunuz asıl...
Emexci
smile.gif yokoldu demedik yok dedik smile.gif
neyse

Yapacagin sey su Admin Paneline Gir Ve Kullanici Rütbeleri Bölümüne gir ve istedigin ranki ekle ayrica ranklar icin ayri bir koda gerek yok

Yapacagin sey

Rank isimi: (örn: ÜYe)
Kac mesaj: (örn 20 mesaj atanda yazsin)
Altaki o bosluga yani resim denilen yere ise normal bir rank resimi bul örnuser posted image o resimin adrsini yapistir islem tamamdir

anlamadigin yer kaldiysa sor söyleyelim smile.gif
Emexci
KONU DISI : Herkezin Yeni yili kutlu olsun arkadaslar belirtmeden gecemicem smile.gif
HüsranTeam
QUOTE(Emexci @ 31.12.2005, 19:32:36)
KONU DISI : Herkezin Yeni yili kutlu olsun arkadaslar belirtmeden gecemicem smile.gif
*

TesekkürLer seninde wink.gif
MyStray
off yaaa çalışmıyo bu rankslar bende nedense sad.gif bi kutu içinde kırmızı X işareti çıkıyo resimde sad.gif
ScoRPioN
QUOTE(MyStray @ 31.12.2005, 23:40:06)
off yaaa çalışmıyo bu rankslar bende nedense sad.gif bi kutu içinde kırmızı X işareti çıkıyo resimde sad.gif
*

dostum o kırmızı x in cıkmasının nedeni senin resmin yolunu yalnış belirtmenden dolayıdır...

ornegin dielim ki resimleri nereye attın images/ranks/ dizinine attın ne yapcan burdan

zaten rootta var

sen şoyle yazıcan

images/ranks/5star.gif

yani kısacası dostum sen yolunu yanlış yazmışın...
GOZYASIM
ya bussur rank elkledım ben bu bolume ısıne yarayan varsa alsınnn eklemesıde basıt
Forum'ların Normal Resimli Görüntüsüne geçiş için burayı Tıklayın