Yardım - Arama - Takvim
Forum'ların Tam Görüntüsü: Teşekkür Bot'u Eklentisi
Türkçe Forum > Yardım - Destek (Web Sitenize Forum Kurmak İstiyorsanız) > Invision Power Board, vBulletin, SMF, Php-Nuke, Phpbb, Wbb, Asp > Invision Power Board > Dil Dosyaları ve Eklentiler
zbahadir
IPB 2.1.x için Teşekkür Bot'u eklentisi

Çok fazla işçilik gerektiriyor, kendine güvenen eklemeyi denesin. Yeni kullanıcılar için tavsiye etmiyorum.

[attachmentid=933]

Güle güle kullanın. cool.gif
ahanda
sağolassın abi bende gördüm ve açıkçası yemedi biggrin.gif
zbahadir
QUOTE(ahanda @ 29.12.2005, 09:13:59)
sağolassın abi bende gördüm ve açıkçası yemedi biggrin.gif
*

Yapmaya çalıştım ama bazı sorunlar var hala. mellow.gif
yapmak isteyenler için class dosyalarına dikkat etsinler, forum tamamen bozulabilir onun için değiştirilen dosyaların mutlaka yedeği alınmalı.

Yapan arkadaş script hazırlama zahmetine girmedği için acp kontrol seçeneklerini tek tek elle yapnak gerekiyor ki bu da işi biraz karmaşıklaştırıyor. cool.gif

Kısa bir süre içinde yeni bir kurulum dokumanı hazırlayacağım onu bekleyin derim. wink.gif
ahanda
walla iyi olur abi hazırlarsan bizde konarız hazıra biggrin.gif
WarGasm
xyzthanxbot war ben kurdum siteme ve guzel calisiyor. Isterseniz buraya ekleyebilirim, dil dosyasini da duzenleyebilirim. Ancak xyz nin sole bir sorunu war ki, tesekkur siradan cikiyor ilk mesajin altinda cikmasini basaramadim.
zbahadir
QUOTE(WarGasm @ 29.12.2005, 15:21:47)
xyzthanxbot war ben kurdum siteme ve guzel calisiyor. Isterseniz buraya ekleyebilirim, dil dosyasini da duzenleyebilirim. Ancak xyz nin sole bir sorunu war ki, tesekkur siradan cikiyor ilk mesajin altinda cikmasini basaramadim.
*

Eklersen görmek isterim wink.gif
WarGasm
Yuklemek biraz karisik ama isinizi gorur diye dusunuyorum.. icine Tesekkur butonu koydum baskada turkcelestirilecek gibi gordugum yerleri deistirdim ancak modu bozmamak icin pek editledigim soylenemez.. Bu arada benim sorunuma yanit olacak birseyler soylerseniz kurduktan sonra sevinirim.
bluesky
Evet ya yapılan teşekkürleri sadece ilk mesajın altında nasıl gösterebiliriz acaba. 10. mesajda ilk kez teşekkür edildiyse 10. mesajdan sonra gözüküyor ama ilk mesajdan sonra gözükmesi daha iyi olur aslında. smile.gif
zbahadir
İlk mesajdan sonra ikinci mesaj alanını teşekkür mesajı için tahsis etmek lazım. smile.gif
Yapılabilir aslında. cool.gif
bluesky
QUOTE(zbahadir @ 29.12.2005, 20:26:07)
İlk mesajdan sonra ikinci mesaj alanını teşekkür mesajı için tahsis etmek lazım.  smile.gif
Yapılabilir aslında.  cool.gif
*

Evet öyle süper olur. xyxthumbs.gif
ahmetlee
teşekkürler
WarGasm
QUOTE(bluesky @ 29.12.2005, 18:37:44)
Evet öyle süper olur.  xyxthumbs.gif
*

bir besiktasli olarak

+1903 smile.gif)
melihlp
çok çok saol biggrin.gif
SyberBoYs
C_Thank_Bot.zip indirip kurdum yanlız bir sorun var Admin olarak Teşekkür edince kabul etmiyor. Başka bir user Teşekkür edince sorunsuz kabul ediyor. Bu sorun neden kaynaklanıyordur bilgisi olan varmı...
Birde Teşekkür eden üyeleririn renkleriyle birlikte nasıl ekleriz.. Mesela isim yazıyor XXX üye grubu admin, kırmız yazıcak olarak XXX yazıcak bunu nasıl yapabiliriz..
lanetli_
ya bu teşekkürler botunun 2.0.4 e uygun olanını bulamadım elalem bulmuş kullanıyor bizim aramaktan canımız çıkıyor 2.1.x ler 2.0.4 e uymuyor help please sad.gif sad.gif
zbahadir
QUOTE(lanetli_ @ 11.02.2006, 08:18:04)
ya bu teşekkürler botunun 2.0.4 e uygun olanını bulamadım elalem bulmuş kullanıyor bizim aramaktan canımız çıkıyor 2.1.x ler 2.0.4 e uymuyor help please sad.gif sad.gif
*

Bu başlığı takip ederseniz sorunuzun yanıtını orada bulacaksınız. wink.gif
http://www.showhaber.net/forum/index.php?showtopic=1075

Baycelik
Arkadaşlar ben herşeyi düzgün olarak yaptım fakat buna tıklayınca şöyle bir hata alıyorum ;

Parse error: syntax error, unexpected ';', expecting T_OLD_FUNCTION or T_FUNCTION or T_VAR or '}' in /home/cybertek/public_html/forums/sources/action_public/post.php on line 379

Anladığım kadarıyla ";" işareti hatası fakat kodları kontrol etmeme rağmen hiçbir hata bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirim...
Forum'ların Normal Resimli Görüntüsüne geçiş için burayı Tıklayın