Yardım - Arama - Takvim
Forum'ların Tam Görüntüsü: Kurulum Sirasinda Problem çikti
Türkçe Forum > Yardım - Destek (Web Sitenize Forum Kurmak İstiyorsanız) > Invision Power Board, vBulletin, SMF, Php-Nuke, Phpbb, Wbb, Asp > Invision Power Board
dosbaa
Invision Power Board 2.1.3 kurulumu sirasinda hata verdi ???

Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted at (null):0 (tried to allocate 130 bytes) in /data/members/free/tripod/uk/d/o/s/dosbaa/htdocs/forum/ips_kernel/class_xml.php on line 646

gerekli database bilgilerini ve admin bilgilerini girip proceed dedikten sonra bu hata çikti ne olduunu bilen arkadaslar yardim ederse sevinirim wink.gif
zbahadir
QUOTE(dosbaa @ 12.12.2005, 13:00:09)
Invision Power Board 2.1.3 kurulumu sirasinda hata verdi ???
Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted at (null):0 (tried to allocate 130 bytes) in /data/members/free/tripod/uk/d/o/s/dosbaa/htdocs/forum/ips_kernel/class_xml.php on line 646
gerekli database bilgilerini ve admin bilgilerini girip proceed dedikten sonra bu hata çikti ne olduunu bilen arkadaslar yardim ederse sevinirim wink.gif
*

Forumu biraz karıştırın bu hata ile ilgili bir kaç tane çözüm var. wink.gif
Tymsah
Free web hostinglerde bu tür hatalar çıkıyor arkadaşlar.
Eski versiyon kurmayı dene çalışacaktır.
dosbaa
benim kaderim heralde ?? yaw yilbasindan sonra host alacam deneme amaçli forum kurmak istiorum ama ....

2.1.1 i kurdum yine ayni hatayi verdi ! bu Lycos a Ipb nin hangi sürümünü yüklesek çalisir bilen yada kullanan varsa sölerse sevinirim ?( 1.3 ü sölemeyin kurdum çalisti ama oda çokk eski bi sürüm ) mMusic.gif
bluesky
ben 2.0.4 versiyonunu sorunsuz kurmuştum ve kullanmıştım Lycos'a. wink.gif
Forum'ların Normal Resimli Görüntüsüne geçiş için burayı Tıklayın