Yardım - Arama - Takvim
Forum'ların Tam Görüntüsü: Yardım Ederseniz Sevinirim
Türkçe Forum > Yardım - Destek (Web Sitenize Forum Kurmak İstiyorsanız) > Invision Power Board, vBulletin, SMF, Php-Nuke, Phpbb, Wbb, Asp > Invision Power Board
baris_can1907
merhaba... ben invision power board tan forum aldım..ama dil ingilizce.. nerden türkçeye çevirebilirim.Yardım ederseniz sevinirim...

s-heilig.gif s-heilig.gif
GOZYASIM
ınvısion dan anlamıyorum arkadasım ha bu arada ınvision forum dağıtılmaya baslandımı
Tymsah
Ücretlimi ücretsizmi ?
versiyonu kaç

QUOTE(baris_can1907 @ 09.12.2005, 19:24:51)
merhaba... ben invision power board tan forum aldım..ama dil ingilizce.. nerden türkçeye çevirebilirim.Yardım ederseniz sevinirim...

s-heilig.gif  s-heilig.gif
*

baris_can1907
ücretsiz aldım. www.forumer.com'dan... versiyonu muhtemelen 1.3 mellow.gif
Emexci
abi forumer de bu özellik yok yani ben aldigimda yoktu yükliyeceklerinide sanmiyorum bence bu sekilde forum yapmaya gerek yok tymsah abiden isteyin versin hazir türkce forum biggrin.gif
baris_can1907
açıklama yapmıcakmısınız huh.gif
Emexci
QUOTE(baris_can1907 @ 11.12.2005, 17:44:24)
açıklama yapmıcakmısınız huh.gif
*

gerekli aciklamayi yaptim üstte
forumer de türkce destek yok olmasida bana göre imkansiz yani yapmazlar yapacaklarini sanmiyorum ...
Tymsah
ücretsiz forum veren siteler genelde extra hizmet vermezler. yeni eklenti kuramazsın tema yükleyemezsin ve dil dosyalarını düzenleyemezsin
en azından benim gördüklerim öyle forumerde muhtemelen senin forum aldıgın yerde öyledir.
Emexci
ama eger illada ben böyle forum istiyorum diyorsan msnden yardim edip sana bir ftp li site yapalim yada burda aciklayalim nasil istersen

evet istiyorum böyle ftpli site yardimci olmak icin msnini yolla
yada
hayir gerekmez tesekkürler

smile.gif secim senin
baris_can1907
aslında... phpbb forumdan iki kere başım yandısmile.gif ilkinde bi kod koydum site açılmıo artık.ikincisinde temada sorun oldu site kitlendi:) başka arayışlara girdim bende... ipb den almayı denedim.aldım ama türkçe dil yok..Bi de forumkurdu falan deniyim dedim.tam 1,5 aya yakındır aynı şey yazıyo.. ''Yeni kayıt şimdilik durdurulmuştur.... 2 - 3 gün içinde yeni kayıt tekrar açılacaktır''
hep bu yazı var..

(gizli email adresi)
baris_can1907
adres gizlemişim galiba ohmy.gif aMSN.gif

bi türlü bulamadım nerden kapadığımı ama avatarımın altında ki bölüme yazdım.özel mesaj atılan yerin yanında ki bölümde... yardım ederseniz sevinirim

mf_boobies.gif
Forum'ların Normal Resimli Görüntüsüne geçiş için burayı Tıklayın