Yardım - Arama - Takvim
Forum'ların Tam Görüntüsü: Kullanıcı Gruplarını Footer'a Yerleştirmek
Türkçe Forum > Yardım - Destek (Web Sitenize Forum Kurmak İstiyorsanız) > Invision Power Board, vBulletin, SMF, Php-Nuke, Phpbb, Wbb, Asp > Invision Power Board > Dil Dosyaları ve Eklentiler
LrdNimlot
Arkadaşlar ben kullanıcı gruplarımın renklerine göre forumun en alt kısmında görünmesini istiyorum tıklandığında o gruba ait kişilein görüneceği şekilde bu nasıl olur bir kolayı var mı yoksa "edit board header and footer" dan manuel olarak kodlarla mı çalışmam gerekir.Bunu bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.
zbahadir
QUOTE(LrdNimlot @ 27.11.2005, 02:31:39)
Arkadaşlar ben kullanıcı gruplarımın renklerine göre forumun en alt kısmında görünmesini istiyorum tıklandığında o gruba ait kişilein görüneceği şekilde bu nasıl olur bir kolayı var mı yoksa "edit board header and footer" dan manuel olarak kodlarla mı çalışmam gerekir.Bunu bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.
*

IPB 2.1.x için [attachmentid=828]
ahanda
bende aramıştım bir ara sonra yapmaktan vaz geçtim

aslında yapabilirim ama bende grup da çok huh.gif
SWORDFISH
hocam nasıl kurcaz bunu bilgi werirseniz hoş olur

Saygılar
ahanda
fresh instalı okuman yeterli içindeki dosyaları nereye uploap edeceğini ve 8 ayrı dosyada edit yapacağını hatta sonunda 2.1.3 kullananlar bunu 2.1.1 - 2.1.2 kullananlar şunu eklesin die ayırmış
LrdNimlot
eyvallah abiler ben de kuruyorum
teşekkür ettim..
rblkhn`
2.0.4 için oLanı varmı eLinizde ?
LrdNimlot
bu uyuyor zaten 2 nin üzeri tüm versionlara oluyor wink.gif al kur kullan güle güle kullan çok teşvik edici bişiy
the_red_devil
Bunun için böyle abartı saçma bir eklentiye gerek yok sizde kendiniz kodlayabilirsiniz bunu. Renklendirmeyi yapmak çok kolay zaten bir <div> tag'ıyla kolayca halledilebilir. Gerisinide yazdığın kullanıcı gruplarına link verirsin olur biter. wink.gif
zbahadir
QUOTE(the_red_devil @ 15.12.2005, 19:58:00)
Bunun için böyle abartı saçma bir eklentiye gerek yok sizde kendiniz kodlayabilirsiniz bunu. Renklendirmeyi yapmak çok kolay zaten bir <div> tag'ıyla kolayca halledilebilir. Gerisinide yazdığın kullanıcı gruplarına link verirsin olur biter. wink.gif
*

Bakalım biz yapmasını biliyormuyuz?
Daha sonra her eklenen grup için edit, grup silmek için edit, renk değiştirmek için edit daha mı kolay yani. smile.gif

Her şeyi otomatik olarak yapıyor daha ne olsun. aMSN.gif
the_red_devil
e sende yaptığı bölüme link ver nede olsa adminsin diğerleri göremez zaten ki böye bir eklenti yapılmasınında mantığını anlamış değilim smile.gif Nasıl bir fonksiyonellik kazanır site ilginç.
ghurjhan
bende 1.3.1 final için olanı warmı bunun
Forum'ların Normal Resimli Görüntüsüne geçiş için burayı Tıklayın