Fenix
22.11.2005, 19:26:59
Arkadaslar ınan edın su forum kurma ısını cok forum gezmeme ragmen yapamıyorum mutlaka hata verıyorum ve cok bılgımde yok bu konuda oldukca denıyorum ama basarılı olamıyorum ..
bana yardımcı olucak bırını arıyorum ya olmuyor elımden gelemıyor hayret edıyorum..
iXPLod
22.11.2005, 19:59:01
Çok kolay

Portal anasayfasında Lycos'ta Phpbb kurulumu var oradaki adımlardan yola çıkarak Lycos'tan bir hesap aç yarım saat sonra Lycos'tan bir E-Mail gelecek o mail'de FTP adresin vs. hepsi yazıyor.
Ondan sonra bir FTP programını PC'ye kur ve mail adresine gelen FTP bilgilerini yazarak siteye bağlan ve dosyaları upload et.
Fenix
22.11.2005, 20:18:37
ok onu yapt1m abi ya ama isin kotu yani su simdi phbb silmemi gerekiyor?
iXPLod
22.11.2005, 20:58:54
Ya ben sana sadece Lycos'ta hesap açma şeklini öğrenmen için PhpBB kurulumuna bak demiştim

sen hesabı açtıktan sonra PhpBB değil İPB upload edeceksin
Fenix
22.11.2005, 21:29:35
ok sımdı phb sıldım ıpb turkcesını nerden bulabılırım yuklemek ıcın bana yardımcı olusanız sevnırım.. abı cemıyım vallah ne yapııyorum olmuyor sıze adresımı veresem sız yaparmısınız ... mumkunse
iXPLod
22.11.2005, 22:39:19
İpb türkçe yamalar var İnvision power board bölümü > Dil dosyaları ve eklentiler bölümünde bulabilirsin.
İPB forum örneğide aynı bölümde güvenlik yamaları ve download bölümünden bulabilirsin.
Fenix
22.11.2005, 23:18:45
denedim su hatayı verdı orada her dosya zıplı dosyadan ayrı cıkıyor upload dosyasını yukledın cute ftpden chmod ızınlerını 0777 verdım upload bastım su hatayı verdı bana
IPB WARNING [2] main(): Unable to access /data/members/free/tripod/uk/f/e/n/fenixcan23/htdocs/upload super/upload/conf_global.php (Line: 58 of /index.php)
IPB WARNING [2] main(/data/members/free/tripod/uk/f/e/n/fenixcan23/htdocs/upload super/upload/conf_global.php): failed to open stream: No such file or directory (Line: 58 of /index.php)
olmuyor yanı sızın anlayacagınız olmuyor kıracam pc yı ((
iXPLod
22.11.2005, 23:33:37
Sen sadece upload klasörü altındaki klasör ve dosyaları upload edeceksin upload ettikten sonra adres satırına
http://members.lycos.co.uk/siteninadresi/install/index.php yazdın mı yükleme sayfası karşına gelecektir ondan sonrasını aşağıdaki link'te verilen resimlere bakarak yapabilirsin:
İnvision Power Board yükleme ekranları ...
Fenix
23.11.2005, 18:29:32
Selamlar abı allah razı olsun evvala yardımın ıcın cok tsk ederım ama bır yere kadar geldım ondan sonrasını ne ettım olmuyor sımdı lycos aldım normel olarak ph4nu aktıv hale getırdım orada bana data base ısımı olrak resımdekı gıbı vermıs bende onu gırdım ama olmadı abı ne edıyorum olmuyor sorun verıyor.. yuklemelerdekı ılk sayfayı actım ama olmuyor olmuyor .. bana yardımcı olucak bırı olursa cok sevınıcem ıstersenız sana sıfremı adresımı database mı vereyım yardımcı olursan cok sevınırım cunku gercekten basaramıyorum ..((
iXPLod
23.11.2005, 19:19:03
Bende yapamadım ondan sonrasını, galiba olmuyor.
Fenix
23.11.2005, 20:01:23
yaptım abım ama soyledıgın on sayfada cıktı data base adını verdım su hatayo verdı
Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted at (null):0 (tried to allocate 134 bytes) in /data/members/free/tripod/uk/f/e/n/fenixcan23/htdocs/upload/ips_kernel/class_xml.php on line 646
ya anlamadım gettı tum dosyaları dogru yukledık ama olmuyor ıste kımsede yardım etmıyor hayret bırsey bız nerde hata yapıyoruz ya ??
normelde eger hata olsa basta olur ama yukleme sayfası cıkıyor proced basıyorum ondan sonra su ustekı hatayı verıyor zannetdersem dıyorkı senın 134 btes eksık dıyor veya sıte bunu kaldırmıyor bu cozmek ıcın ne yapabılırım bende anlamadım..
sadece upload dosyasını yukledım dıger documantansyon ve readme topıc gı yuklemedım bılgınıze..
Forum'ların Normal Resimli Görüntüsüne geçiş için
burayı Tıklayın