Yardım - Arama - Takvim
Forum'ların Tam Görüntüsü: Invision Power Board V2.x Için Türkçe Dil Paketi
Türkçe Forum > Yardım - Destek (Web Sitenize Forum Kurmak İstiyorsanız) > Invision Power Board, vBulletin, SMF, Php-Nuke, Phpbb, Wbb, Asp > Invision Power Board > Dil Dosyaları ve Eklentiler
somali27
türkçe karakter sorunu olmayan bu paketi rahatlıkla kullanabilirsiniz
auzum
tesekkurler kardes.. peki 21x sürümlerine uygunmu, yukleyecek arkadasları bilgilendirirsen sevinirim smile.gif
esonmez357
dostum sağol ama admin cp de dil dosyalarını import edemiyorum.

.gz dosyası olarak import ettiğimde -----
The XML file appears to be empty - please check the form and try again----mesajını alıyorum.
.xml dosyası olarak import ettiğimde
Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 9 bytes) in /usr/home/users/xxxxx/www/xxxxxxx/xxxxx/ips_kernel/class_xml.php on line 254
kodu çıkıyo.
lütfen yardım!!!
ahanda
QUOTE(esonmez357 @ 22.11.2005, 21:33:43)
dostum sağol ama admin cp de dil dosyalarını import edemiyorum.

.gz dosyası olarak import ettiğimde -----
The XML file appears to be empty - please check the form and try again----mesajını alıyorum.
.xml dosyası olarak import ettiğimde
Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 9 bytes) in /usr/home/users/xxxxx/www/xxxxxxx/xxxxx/ips_kernel/class_xml.php on line 254
kodu çıkıyo.
lütfen yardım!!!
*

aynı hata bendede var dilden değil serverdan kaynaklanıyor sirit.gif
esonmez357
peh yapma be
peki hiçmi düzeltme şansımız yok?
auzum
dil bölümünde benim sundugum dil paketleri var, ben hem xml import yapacagınız sekilde, hemde php dosyalarını upload edeceginiz sekilde sundum.. ordan php dosyalarını serverine upload et.. zahmetsiz wink.gif
esonmez357
abi allah senden razı olsun büyük sevaba girdin. smile.gif
huseyinkirbas
arkadaşlar ben bu dil paketlerini yüklediğimde; karakter sorunu çıkıyo. bunu nasıl düzeltebilirim???
ahanda
çıkmaması lazım çünkü hemen hemen hepimiz auzum kardeşin dosyalarını kullanıyoruz

hataları yazarmısın birde ACP Home > View General Settings burdan iso-8859-9 yapmanda fayda var
NeedLeFLuff
ya ben import diom The XML file appears to be empty - please check the form and try again böle bi hata veriyo sebep ?
Tymsah
Dosyayı bulamıyor olabilir yada dosyanın chmod ayarları 0777 degildir ondandır
tekrar bi kontrol et
NeedLeFLuff
dosyayı pc den direk admin paneline upload edecem chmod u nasıl ayarlicam ki ? benim bildiğim ftp ile ayarlanıyodu
Tymsah
evet Chmodlar FTP ile ayarlanıyor..
NeedLeFLuff
walla ben bunu yapamadım yardım edebilecek varmı ?

import olmuyo sad.gif

tripod tan wink.gif yoksa desteklemiyomu ?
Tymsah
Lycos Tripodda son aylarda çok sorun yaşıyor herkes
Mickey
abi ayda ver 20 milyon al 100 mb alan sana o yeter da artar bile..
NeedLeFLuff
QUOTE(ahanda @ 23.11.2005, 23:07:23)
çıkmaması lazım çünkü hemen hemen hepimiz auzum kardeşin dosyalarını kullanıyoruz

hataları yazarmısın birde ACP Home > View General Settings burdan iso-8859-9 yapmanda fayda var
*

abi bende bazı uyelerin yazdığı mesajlarda karakter sorunu oluyor.bunu nasıl düzeltebilirim.

ACP Home > View General Settings burdan iso-8859-9 bunuda bulamadım ya sad.gif
zbahadir
QUOTE(NeedLeFLuff @ 21.01.2006, 18:50:18)
abi bende bazı uyelerin yazdığı mesajlarda karakter sorunu oluyor.bunu nasıl düzeltebilirim.

ACP Home > View General Settings burdan iso-8859-9 bunuda bulamadım ya sad.gif
*

Normalde olmayabilir, kendin elle yazmalısın. wink.gif
NeedLeFLuff
tamamda nereye yazacam ?
Tymsah
QUOTE(NeedLeFLuff @ 21.01.2006, 18:53:23)
tamamda nereye yazacam ?
*

Kullandığın Forum ve version'u nedir ?
NeedLeFLuff
ipb 2.0.4
NeedLeFLuff
heryere baktım ama iso-8859-9 bunu yazabileceğim bir yer bulamadım ayrıntılı olarak nereye yazacağımı birisi anlatabilirse çok iyi olur.kusura bakmayın sizide uraştırıyorum ama...
Tymsah
Aşağıdaki linklere bi göz at orada yazıyor. Türkçe karakter sorununa çözüm..

1- http://www.showhaber.net/forum/index.php?s...indpost&p=17095

2- http://www.showhaber.net/forum/index.php?showtopic=695&st=0
Connection
2,0,3 kullanıyom cıns cıns karekterler cıkıyo yaa
NeedLeFLuff
ben 2.0.4 kullanıorum gerekli yere iso-8859-9 yazdım ama yinede üyelerin attığı postlarda karakter sorunu var nasıll çözebilirim ?
Turkulerdiyari
Eger redirect ile index.html kulaniyorsan onun içine bak veya server firmasina bir sor.
omeer
mysql wallla iyi ama ben index htm ile nrleştiremiyom gerçi az çok işime yyradaı amma ginede index ve perfect ile birleşmiyor
Forum'ların Normal Resimli Görüntüsüne geçiş için burayı Tıklayın