Yardım - Arama - Takvim
Forum'ların Tam Görüntüsü: İnvision V1.3 Lisans Gerektirmediğini Duydum Ama..
Türkçe Forum > Yardım - Destek (Web Sitenize Forum Kurmak İstiyorsanız) > Invision Power Board, vBulletin, SMF, Php-Nuke, Phpbb, Wbb, Asp > Invision Power Board
ghostweb
İnvision v1.3 lisans gerektirmediğini duydum ama. Kurdum 1.3 ü admin panelinde unregistered yazıyo.???? sizdede yazıyormu? yazmayanını bulabilirseniz çok sevinirim teşekkürler......HAA birde arkadaşlar sitedetürkçe karakterler gözükmüyo nası yapabilirim.Sakın internet explorerdan dili türkçe yap demeyin çünkü siteye tekrar girdiğimde eski haline dönüyo.yardımlarınızı bekliyorum...
iXPLod
İpb 1.3.1 Final versiyonu ücretsiz. Ama o yazının niye çıktığını bende anlamadım.

Forever
tema yönetiminde header footer html editlediğin biryer var ..

Oraya gir ve oraya şu metayı ekle

<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=ISO-8859-9">
LrdNimlot
buna gerek yok yapması gereken general configuration da bir yer var karakter kodlamasını"ISO-8859-1" bu şekilde gösteriyor bunu 1 olan yeri 9 yapsın o kadar.
ghostweb
karakter sorununu halletim teşekkürler.Ama unregistered i çözemedim
ghostweb
tamam herşey halloldu sağolun
ayqut
nasıl halletin yazsaydın diğerlerinede yardımcı olurdun smile.gif
Tymsah
Unregister yazmasının bir kötü yanı yok aslında.
Ama sürekli invision power board serverlarına baglanıyor ve yeni versiyon kontrolü yapıyor...
Ana sayfada 1.3.1 (U) yazıyorsa unregister ® yazıyorsa registered anlamına geliyor smile.gif

ghostweb
yok yaw öyle değil ibp preferences bölümünden register gibi bişi var adını yazıyosun oraya registered oluyo.Ama sadece ücretli hostlarda oluyo.ben ücretsiz olanında denedim olmadı ücretli aldım oldu.
NisTeLRooY
arkadaslar showhaber net üzerinden invision forum açma varmı acaba????
Tymsah
QUOTE(NisTeLRooY @ 17.04.2006, 15:34:03)
arkadaslar showhaber net üzerinden invision forum açma varmı acaba????
*

Şu an sadece Phpbb var ama invision üstünde calısıyorum testleri bitmedi
güvenlik açıkları yüzünden açmadım
testleri bitsin açıcam..
Forum'ların Normal Resimli Görüntüsüne geçiş için burayı Tıklayın