Yardım - Arama - Takvim
Forum'ların Tam Görüntüsü: Rapid Share Ve Fotodak Eklentisi
Türkçe Forum > Yardım - Destek (Web Sitenize Forum Kurmak İstiyorsanız) > Invision Power Board, vBulletin, SMF, Php-Nuke, Phpbb, Wbb, Asp > Invision Power Board > Dil Dosyaları ve Eklentiler
Sayfa : 1, 2
mehmetguler
ıkısı de gayet güzel çalışıyor,buyuk rahatlık saglıyor.emegınıze saglık.tesekkurler
KANKAN
Arkadaşlar denedim gayet güzel, paylaşım için öncelikle teşekkür ederim...
Ancak bişey sorayım, ben bu yapılanı sağda değilde mesaj editörünün altına nasıl alabilirim bilgisi olan bana yardımcı olabilirmi bu konuda ? bi çok şey denedim ama bi türlü alamadım, sağ taraftada bi hayli ekranı aşıyor...
Teşekkürler...
Turkulerdiyari
Hersey tamam fakat rapid.php dosyasindaki upload linki yalnis.
Onu düzenlemeniz lazim.

http://ul2.rapidshare.de/cgi-bin/upload.cgi
Vezyr
Herkese sonsuz tesekkürler, Henuz yapmadım ama cok ise yarayacak gibi.
Yalnız bu dosya upload sistemini hemenpaylas icin uyarlamak istesek?
olumusevmek
QUOTE(Vezyr @ 17.05.2006, 15:09:07)
Herkese sonsuz tesekkürler, Henuz yapmadım ama cok ise yarayacak gibi.
Yalnız bu dosya upload sistemini hemenpaylas icin uyarlamak istesek?
*

dosyanın içinde upload kodları var biraz uğraşırsan çözebilirsin mesela yukardaki php dosyasının içindeki rapid linkleri yanlış eski serverlara göre ayarlı rapidin şuan kullandığı serverlar farklı onun için rapidin ana sayfasında sağ tuş yaparak kaynağı görüntüle dersin ve kodları ordan alabilirsin aynı şey hemen paylaş içinde geçerli
wink.gif
Cemocan
peki fotodakın yerine mageshack için değiştirmemiz mümkünmü?
olumusevmek
Arkadaşlar boşuna bu eklentiyi kurmayın derim. Kurdum denedim gördüm. Cache klasöründe değişiklik yaptığınız için belli bir süre sonra cache dosyası kendiliğinden yenileniyor birşeyler oluyor. Support ile görüştüm Normaldir gibisinden bir açıklama yaptı bende cache klasörüyle ilgili hiç bir eklenti kurmuyorum.
lideraslan
ellerin dert görmesin kardeş allah razı olsun harika bi eklenti çok faydalı olmuş
Forum'ların Normal Resimli Görüntüsüne geçiş için burayı Tıklayın