Yardım - Arama - Takvim
Forum'ların Tam Görüntüsü: Skin Daraltma
Türkçe Forum > Yardım - Destek (Web Sitenize Forum Kurmak İstiyorsanız) > Invision Power Board, vBulletin, SMF, Php-Nuke, Phpbb, Wbb, Asp > Invision Power Board
Mustinet
selam forumumdaki skin i cok begenıyorum fakat sevmedigim bir yanı war skini daraltmak ıstıyorum enden skini enden nasıl daraltabilirim css den hangi kodları degistirmeliyim acaba ?
auzum
css de #ipbwrapper alanında width'i de ister yuzde olarak ister piksel olarak degistir..
baba1111
+ skine gore degisir

yani skinin nasil yapildigi onemli..daralttiktan sonra ornegin banner firefoxta sol tarafata kalabilir.bakiniz webber skin.
mjagler
QUOTE(Mustinet @ 06.11.2005, 13:35:34)
selam forumumdaki skin i cok begenıyorum fakat sevmedigim bir yanı war skini daraltmak ıstıyorum enden skini enden nasıl daraltabilirim css den hangi kodları degistirmeliyim acaba ?
*

Şöyle yapıyorsun....

ACP Home > Skin Manager Home > Edit Stylesheet (CSS Advanced Mode)

Daha sonra bu satırı bul

#ipbwrapper{
margin: 20px auto 20px auto; /* centers the box, no matter the overall width, also applies a 20px gap at the top and bottom of the board */
text-align: left; /* re_aligns text to left second part of two part MSIE centering workaround */
/* EDIT THIS TO CHANGE THE WIDTH OF THE BOARD -> 750px is a common fixed resolution size */
width: 98%; bu kısmı küçültükçe forum daralır.
sarman583
2.1.7de 98% gördüğün bütün yerleri değiştir yoksa olmuyor başlıklar daralmıyor sadece #ipbwrapper{ın altındaki değeri düşürürsen. 70% bence ideal
onlyokan
arkadaşlar gayet güzel de sola dayalı şekilde oluyor nasıl ortalayacaz forumu sad.gif
Forum'ların Normal Resimli Görüntüsüne geçiş için burayı Tıklayın