Yardım - Arama - Takvim
Forum'ların Tam Görüntüsü: Başlığın üstüne Gelince Içeriğin Görüntülenmesi
Türkçe Forum > Yardım - Destek (Web Sitenize Forum Kurmak İstiyorsanız) > Invision Power Board, vBulletin, SMF, Php-Nuke, Phpbb, Wbb, Asp > Invision Power Board > Dil Dosyaları ve Eklentiler
hackerx
Vbulletinde var ya hani başlığa gelmeden sadece üstüne mouse u getirince birkaç satır yazı gösteriyor bu ipb dede oluyor ilgili addon u buldum ama yükleyemedim türkçe dil desteği yüzünden çünkü dil dosyasındada değişiklik yapmak gerekiyor ama bendeki türkçe dil dosyasının yapılışı ingilizcedeki gibi değil bu yüzden değiştiremiyorum bu arada 2.0.3 kullanıyorum ?? not bu özellik divxplanet.org ta var.

Edit: zbahadir
Arayanlar kolay bulsun diye buraya ekleyeyim dedim wink.gif

D21_Topic_Preview_Hover_1.0.zip
Tymsah
o eklentiyi buraya yüklersen test eden arkadaşlar cıkar sanada farklı bi çözüm bulurlar sanırım.
funny
bende var.yuklemeside cok kolay.siteyi daha acmadim yanliz.ha bakmak isteyen arkadaslar olursa genel olarak invision eklentilerine online a gecireyim boardu.guzel eklentiler vardir.browser detection olsun baska bisi olsun,kisayoldan banlama tuslari olsun ,kings of chaos un invision a uyarlanmis seyi olsun.yanliz daha tam cevirisi bitmedi turkceye kings of chaos modunun.

funny
hayda bu eklenti yanliz mesaj gizlemeyle cakisiyo.gizli icerigide gosteriyo biggrin.gif hemen kodlari duzenlemek gerekiyo.Eger sonuca ulasirsam her zimbirityi eklicem buraya
pcolic.com
çok iyi olur
funny
dscripting.com un download bolumunde d2-topic preview var.onu cekiceksiniz.(son 2 sayfada olmasi gerek) .unreal hide hack kullananlar invisionize de forumda bi arama yapsinlar ikisinin birlikte kullaniminin fixi orda vardi dun okumustum.
pcolic.com
son durum nedir?
SWORDFISH
evet funny hocam seni tanıyorsam sen bunun altında kalkarsın derim ben sonucu bekliyoruz tüm arkadaşlarla
pcolic.com
tık yok
sanal
<style TYPE="text/css">
<!--
body{
overflow:scroll;overflow-x:hidden
}
.popper
{
position : absolute;
visibility : hidden;
}
//-->
</style>

<tr>
<td width="139" height="134" valign="top" bgcolor="#C0C0C0"><div ID="topdeck" CLASS="popper"></div>
<script>
var nav = (document.layers);
var iex = (document.all);
var skn = (nav) ? document.topdeck : topdeck.style;
if (nav) document.captureEvents(Event.MOUSEMOVE);
document.onmousemove = get_mouse;

function pop(msg,bak)
{

var content ="<TABLE WIDTH=130 BORDER=0 CELLPADDING=2 CELLSPACING=0 BGCOLOR=#000000><TR><TD><TABLE WIDTH=100% BORDER=0 CELLPADDING=0 CELLSPACING=0><TR><TD><CENTER><FONT COLOR=#FFFFFF SIZE=2><B>ACIKLAMA</B></FONT></CENTER></TD></TR></TABLE><TABLE WIDTH=100% BORDER=0 CELLPADDING=2 CELLSPACING=0 BGCOLOR="+bak+"><TR><TD><FONT COLOR=#000000 SIZE=2><CENTER>"+msg+"</CENTER></FONT></TD></TR></TD></TR>";

if (nav)
{
skn.document.write(content);
skn.document.close();
skn.visibility = "visible";
}
else if (iex)
{
document.all("topdeck").innerHTML = content;
skn.visibility = "visible";
}
}

function get_mouse(e)
{
var x = (nav) ? e.pageX : event.x+document.body.scrollLeft;
var y = (nav) ? e.pageY : event.y+document.body.scrollTop;
skn.left = x - 60;
skn.top = y+20;
}

function kill()
{
skn.visibility = "hidden";
}

</script>

<style="word-spacing: 0; margin: 0"><a href="http://www.bilenin.sayfasi.com" target="_blank"
ONMOUSEOVER="pop('Çok harika bir script,renklerinide değiştirebilirsiniz.','lightgreen')" ; ONMOUSEOUT="kill()">Deneme</a>

</td>
bluesky
Dostum çok teşekkürler paylaşımın için. Bu kodu ne yapacaz şimdi onu da söylersen yanlış yapmayalım. smile.gif
WarGasm
QUOTE(bluesky @ 12.12.2005, 10:40:33)
Dostum çok teşekkürler paylaşımın için. Bu kodu ne yapacaz şimdi onu da söylersen yanlış yapmayalım. smile.gif
*

+1903
Kodu nereye yazacagimiz hakkinda bilgi verirsen bizi cok bahtiyar kilarsin smile.gif
pcolic.com
evet arkadaşım seni bekliyoruz smile.gif (yada bilen birini)
zbahadir
Dosya burada, nasıl yapılacağı da içerisindeki kurulum dosyasında yazıyor. Çok basit bir kod.

[attachmentid=1077]
WarGasm
Tesekkurler zbahadir.
Mickey
teşekkürler
pcolic.com
teşekkürler abi
QUOTE(zbahadir @ 07.02.2006, 18:42:08)
Dosya burada, nasıl yapılacağı da içerisindeki kurulum dosyasında yazıyor. Çok basit bir kod.

[attachmentid=1077]
*

WarGasm
Guzel bir mod, kurmasi cok kolay... Yapim ve yayinda emegi gecen arkadaslara tesekkurler.
zbahadir
QUOTE(WarGasm @ 08.02.2006, 19:09:59)
Guzel bir mod, kurmasi cok kolay... Yapim ve yayinda emegi gecen arkadaslara tesekkurler.
*

Evet,
Thanks D21 for D21_Topic_Preview_Hover_1.0.zip s-heilig.gif
pcolic.com
yaptım ama çok garip oldu. Mesela konu içeriği uzunsa çok büyük bir önizleme yapıyor buda pencereyi kapladığı için mosue da kapatma efekti vermişler pır pır edip duruyor. Buna standart bir önizleme sayfası nasıl yapabiliriz. Mesela 325x80 pixel olsun hepsi
pcolic.com
bu mod hem gizli içeriğide gösteriyor sad.gif Yetiş Tymsah,zbahadır abi
zbahadir
QUOTE(pcolic.com @ 11.02.2006, 03:27:22)
bu mod hem gizli içeriğide gösteriyor sad.gif Yetiş Tymsah,zbahadır abi
*

Ne kadar lüzümsuz mod varsa kullanıyorsunuz. tongue.gif Forumu rahat bırakın bir süre'de üyeler rahat etsin bari. cool.gif
pcolic.com
abi canım mod çekiyo ne biliyim biggrin.gif:D
Bunu nasıl yapabilirim söylermisin
zbahadir
QUOTE(pcolic.com @ 11.02.2006, 12:21:54)
abi canım mod çekiyo ne biliyim biggrin.gif:D
Bunu nasıl yapabilirim söylermisin
*

Fazla mod sinir sistemine dokunur. tongue.gif

Her mod yapılırken ne yazıkki diğer modlara olan yan etkileri düşünülmez. smile.gif
pcolic.com
sad.gif
ahanda
aslında bu mod çok güzel
ama zafer abi dediğin gibi benide sinir etti

bu şimdi konunun üstüne gelince ne var ne yok gösteriyor olduğu gibi bunu kısıtlama imkanımız olurmu mesela ilk paragrafı veya 50 karekteri gibi ben aslında buldum bir ufak çalışmada yaptım ama yemedi

d21_tph dosyasında yaptığım değişiklik

$p = preg_replace("#([^\s<>'\"/\.\\-\?&\n\r\%]{80})#i", " \\1"."<br />", $p);
return $p;
bu kodun altına
if(!function_exists('str_split')){
function str_split($str,$split_lengt){

$cnt = strlen($str);

for ($i=0;$i<$cnt;$i+=$split_lengt)
$rslt[]= substr($str,$i,$split_lengt);

return $rslt;
}
}
$yep = str_split($p, 200); // LIMIT
$p = $yep[0];
}

bunu eklemek oldu
ama yemedi smile.gif

burda 200 olan limiti 50 ye kadar düşürdüm aynı hep
zbahadir
Aslında olması lazım dediğin gibi, neyse vakit bulduğum bir zaman bakarım. wink.gif
pcolic.com
abi iyi olur smile.gif
ahanda
QUOTE(pcolic.com @ 13.02.2006, 04:33:23)
abi iyi olur  smile.gif
*

iyi olur ne kelime süper olur bu tür modlar kullanıcı açısından çok güzel olanaklar yormaz kullanıcıyı xyxthumbs.gif
pcolic.com
biraz baskı yapalım dayanamaz o smile.gif
Forum'ların Normal Resimli Görüntüsüne geçiş için burayı Tıklayın