Yardım - Arama - Takvim
Forum'ların Tam Görüntüsü: Skin Editleme..
Türkçe Forum > Yardım - Destek (Web Sitenize Forum Kurmak İstiyorsanız) > Invision Power Board, vBulletin, SMF, Php-Nuke, Phpbb, Wbb, Asp > Invision Power Board
madjack
skin editlemekle ilgili baslik olmadigini gördüm (yada göremedim) neyse artik benim gibi genel sorunlar yaşayanlarin bulusacagi bi başlık acayim dedim..

ilk soru benden..

User Control panelde soldeki tablonun şeklini nasil düzenleyebilirim.. tablonun boyutu normale göre enine olarak çok kısa boyuna olarak çoook uzun yazilar çok kötü cikiyor onun için. Skin managerda edit root skin htmlden girdim ama bişey cikaramadim. dosya olarak skin cacheden usercp baktim yine bulamadim direk şurda şu satirda şunu yapacaksin diyebilen war mi..

mf_turban.gif
madjack
yok mu yardimci olacak kimse ?
uralbystreet
yokmuş biggrin.gif
Tymsah
Bi bakayım nereden yapılması gerektiğine smile.gif
auzum
yav soru yeni olsa biseyler yazacamda, ehehe soru temmuz ayında yazılmıs mf_turban.gif
Tymsah
ahahahahahha
ben dikkat etmedim ne zaman acıldıgına sadece yokmuş denmiş ona göre yazayım dedim
kapatalım o zaman konuyu zaten soran arkadaşda yalan olmuş yok ortada smile.gif
merruse
benim 2.04 te konu açma ve anket açma butonlarının olduğu yer ortaya taşınmaya karar vermiş.. Bunu nasıl sağ tarafa alabilirim?
Tymsah
QUOTE(merruse @ 11.10.2005, 12:51:18)
benim 2.04 te konu açma ve anket açma butonlarının olduğu yer ortaya taşınmaya karar vermiş.. Bunu nasıl sağ tarafa alabilirim?
*

Skinde düzenleme yaptısan <center> kodu açık kalmıştır bi yerden o etkiler
merruse
skinde düzenleme yapmadım ama 2.11 e upgrade etmeyi denedim.. Onu da yemedi gerçi ama ikonlar ortada kaldı şimdi..

Bu arada tüm dosyaları başka klasöre kopyalayıp database e oradan bağlandım ama düzelmedi...
auzum
QUOTE(merruse @ 11.10.2005, 15:55:36)
skinde düzenleme yapmadım ama 2.11 e upgrade etmeyi denedim.. Onu da yemedi gerçi ama ikonlar ortada kaldı şimdi..

Bu arada tüm dosyaları başka klasöre kopyalayıp database e oradan bağlandım ama düzelmedi...
*

eger forumun hala saglam ise(bozulmuş olsada farketmez) ya da sql database saglam ise yardım edeyim hemen...(hemen dediysem de iftardan sonra evde olunca:)) auzum@hotmail.com (2.0 serisinde kimse kalmasın kampanyası biggrin.gif)
merruse
walla çok iyi olur.. forumda databasede sağlam.. Çalışıyor zaten.. msn e ekledim seni..
Forum'ların Normal Resimli Görüntüsüne geçiş için burayı Tıklayın