Bakarmısınız
Ücretli Sisteme Geçenler için Forum Hosting.. 1.000 Mb Alan.. Diğer Özellikleri için Tıklayın![]() |
Hoşgeldiniz. Web sitemizi sadece Kayıtlı Kullanıcılar kullanabilir.
Lütfen Giriş Yapın veya Kayıt olun.. ( Giriş Yap | Kayıt ol )
Bakarmısınız
| noyan015 () |
29.12.2007, 01:54:56
|
|
Unregistered |
arkadaşlar siteme ilk başta kendi kullanıcı adım ve şifremle giremiordum sağolsun Tymsah abi yaptı şimdide diğer adminlar giremiyor yardım
www.frmnyn.tr.cx ii günler.. Bu mesaj noyan015 Tarafından : 29.12.2007, 01:55:14 tarihinde düzeltilmiştir. |
![]() ![]() ![]() |
| hKnHsYn (Mesaj: 13) |
29.12.2007, 10:09:13
|
|
Çavuş ![]() ![]() Grup: Members-0 Kayıt : Dec.2007 Nerden: Mersin..
![]() |
Nedeni şu..Eğer birinin mesaj sayısını,üyelik rütbesini,kullanıcı adını değiştirirsen şifresi otomatik değişir ve e-posta adresine gelir..Eğer gelmediyse sen o adminin profiline gir,gizli sorusuna yaz bişe cevabına da yaz..Sonra sen çıkış yapıp şifremi unuttuma gir,yaz ordakileri yeni şifreyi de yaz ve olsun bitsin..Ya da söyle arkadaşına sen gizli soruyu yaptıktan sonra o girip şifremi unuttumdan yapsın..
Biraz uzun oldu ama en açıklayıcı şekilde anlattım -------------------- DüŞ PeŞiNdEyİm,DüŞ PeŞiMe..
|
| kete123 (Mesaj: 479) |
29.12.2007, 10:44:49
|
|
Bronz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler Kayıt : Feb.2007 Nerden: Kayseri
![]() |
O sorunda olabilir ancak Tymsah abi kaç kere diyor yönlendirme almayın hatalar oluyor diye arkadaşım yönlendirme aldığın için o yönlenmeden dolayıda bir hata oluşabilir...
QUOTE(hKnHsYn @ 29.12.2007, 12:09:13) Nedeni şu..Eğer birinin mesaj sayısını,üyelik rütbesini,kullanıcı adını değiştirirsen şifresi otomatik değişir ve e-posta adresine gelir..Eğer gelmediyse sen o adminin profiline gir,gizli sorusuna yaz bişe cevabına da yaz..Sonra sen çıkış yapıp şifremi unuttuma gir,yaz ordakileri yeni şifreyi de yaz ve olsun bitsin..Ya da söyle arkadaşına sen gizli soruyu yaptıktan sonra o girip şifremi unuttumdan yapsın.. Biraz uzun oldu ama en açıklayıcı şekilde anlattım -------------------- |
| Tymsah (Mesaj: 12.865) |
29.12.2007, 10:56:52
|
|
Who am I ? Grup: Admin Kayıt : Nov.2000 Nerden: Ankara
![]() |
Yönlendirme adresleri kullanmayın cookilerin bozulmasına sebep oluyor ondan sonra sürekli ya şifre soruyor
yada yanlış diyor. Cookileri temizle ve explorere yada firefox ne kullanıyorsan onu kapat aç yeniden forumlarına www.smf123.net adresini kullanarak giriş yap. -------------------- - Probleminize uygun kategorideki konular arasında arama yapın. Bulamadığınız takdirde yeni konu açın.. - Ücretsiz Forum Kullanıyorsanız Acele Edin !! 450 Mb SMF Forum Hosting |
| kete123 (Mesaj: 479) |
29.12.2007, 11:01:16
|
|
Bronz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Üyeler Kayıt : Feb.2007 Nerden: Kayseri
![]() |
Tymsah abi sen yönlendirmeleri kapatamazmısın böyle bir yasak getiremezmisin ?
-------------------- |
| Tymsah (Mesaj: 12.865) |
30.12.2007, 17:10:04
|
|
Who am I ? Grup: Admin Kayıt : Nov.2000 Nerden: Ankara
![]() |
Yasak getirebilirim tabiki ama çok kullanıcı yönlendirme kullanıyor başına bela alıyor
direk adresleri kullanmak yerine. Zaman zaman ufak tefek çözümler buluyorum ama her yönlendirme adresinede çözüm çıkmıyor tabiki sitenizde problem yaşamanıza sebep oluyor. QUOTE(kete123 @ 29.12.2007, 11:01:16) -------------------- - Probleminize uygun kategorideki konular arasında arama yapın. Bulamadığınız takdirde yeni konu açın.. - Ücretsiz Forum Kullanıyorsanız Acele Edin !! 450 Mb SMF Forum Hosting |
![]() ![]() ![]() |
| : 08.09.2010 - 02:55:39 |
![]() |
![]() Foto Galeri için Tıklayın.. |